Sauna S1 - gewoon een geweldig concept

De naam zegt het al: Het vakantiehuis "Kleine Perle" in het idyllische Noordzeekuuroord Büsum mag dan klein zijn, het is bijzonder.

Ayla en Ulrich Reckermann bieden hun gasten op bijna 40 liefdevol ingerichte vierkante meters alles wat ze nodig hebben voor een zeer privé wellnessvakantie - de ruimtebesparende Zoom Sauna S1 maakt het mogelijk.

Schwäbisch Hall, december 2017. De ruige charme van de Waddenzee, de gemakkelijke bereikbaarheid zonder omslachtige boottocht en de nabijheid van de metropool Hamburg: "Ik was meteen enthousiast"Ayla Reckermann herinnert zich haar eerste reis naar Büsum.

Na dit volledig geslaagde weekendje weg met vrienden besloten de Bochumerin en haar man al snel dat Büsum gewoon de ideale locatie is voor een vakantiehuis. Dus begonnen de Reckermanns aan een zeer specifieke zoektocht.

En ze hadden geluk: Op een toplocatie, direct achter de dijk en met direct uitzicht op de Waddenzee, is een investeerder van plan meerdere kleine vakantiewoningen te bouwen. Het echtpaar is meteen enthousiast en koopt een van de huizenin het project".

De perfecte oplossing - Zoom Sauna S1

Het enige addertje onder het gras: De "kleine parel", zoals de Reckermanns hun vakantiehuis liefkozend noemen, dat nu het hele jaar door te huur is, heeft een kleine 40 vierkante meter woonoppervlak. En toch moet een sauna zorgen voor rustgevende warmte en zeer privé ontspanning nadat de bewoners de meestal koele Noordzeewind om hun neus hebben laten waaien, bijvoorbeeld tijdens een uitgebreide strandwandeling.

Dus het volgende onderzoek voor het koppel is op het internet. En nogmaals, alles gaat heel snel. Want ze ontdekken de perfecte oplossing voor hun vakantieproject - de ruimtebesparende Zoom Sauna S1. Spontaan maken ze een afspraak bij de dichtstbijzijnde showroom van KLAFS, de marktleider op het gebied van sauna's, pools en spa's, in Düsseldorf - en zijn zo enthousiast over de S1 dat ze spontaan besluiten deze nog in de showroom te kopen.

Toevallig is de S1 de eerste aankoop voor het vakantieverblijf van Reckermann midden in de bouwfase - en de inwoners van Bochum kunnen het hele interieur plannen rond de Zoom-Sauna . Het is dus geen wonder dat alles er nu absoluut harmonieus uitziet - en dat niet alleen Ayla en Ulrich Reckermann, maar ook hun gasten zich helemaal op hun gemak voelen. Ayla Reckermann weet dat de S1 zeer goed is ontvangen: "Dankzij de WLAN-module kunnen we de gegevens van de bediening op elk moment op afstand uitlezen. En zo onze gasten uit Bochum snel helpen met vragen over de service".

 

Over helpen gesproken: In overeenstemming met het thema persoonlijke ontspanning, heeft Ayla Reckermann een gediplomeerde masseur gevonden die haar gasten op verzoek kan helpen in de"Kleine parel"met spier- en gewrichtsontspanning. "Onze gasten kunnen nu dus echt genieten van een wellnessvakantie volgens alle regels van het vak in een zeer besloten omgeving", zegt ze blij.

 

Dit is gewoon een geweldig concept. De S1 past echt overal, zelfs in onze kleine woning
Ayla en Ulrich Reckermann
Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu