Sauna S1 van Andreas C. Studer

Wellness voor lichaam en geest. Dit beschrijft het best de ontmoeting met Andreas C. Studer, de bekende tv-kok van "al dente", "Lanz kocht" of "Kochduell". Ik was een middag op bezoek bij de sympathieke "Studi" - zoals hij graag wordt genoemd - en we kookten samen het KLAFS wellnessmenu, spraken over zijn urban, "well-being" levensstijl en verwonderden ons over de uittrekbare KLAFS sauna S1 in de gastenkamer van zijn penthouse.

Baar, november 2018. Hoewel Andreas C. Studer nog maar kort in het nieuwe penthouse woont, met uitzicht over de stad Zürich en Üetliberg, lijkt het alsof hij nooit ergens anders heeft gewoond. Hij heeft zijn moderne woning met veel zorg en stijl ingericht.

Studi is gewend om regelmatig naar de sauna te gaan. Hij had al een KLAFS sauna in zijn vorige huis in Berlijn en wilde daarom niet zonder in zijn nieuwe huis. Alleen de ruimtecondities stelden hem voor een paar onbeantwoorde vragen. Het moest een slimme, flexibele wellness-oase worden die toch ontspannen saunagenot kon bieden.

De perfecte oplossing - Zoom Sauna S1

KLAFS, de marktleider op het gebied van sauna's, pools en spa's heeft het antwoord: 's Werelds eerste sauna die zich volgens een accordeonprincipe heel klein maakt - en zich met een druk op de knop volledig uitvouwt. De Sauna S1. Ingeklapt meet de sauna een slechts 60 cm en is hij niet dieper dan een kledingkast.

Binnen een maand werd de Sauna S1 geïnstalleerd in het penthouse van Andreas C. Studer. Dankzij de 230V-aansluiting kon de cabine gewoon op het gewone stopcontact worden aangesloten. Omslachtige extra leidingen of structurele veranderingen waren niet nodig.

Studi is gefascineerd door zijn nieuwe privé-spa. "Het beste voor mij is een sauna na een energievretende jog of een zware werkdag," merkt hij op. Het zweetbad helpt niet alleen lichaam en geest te regenereren. Het versterkt ook het immuunsysteem.

"Daarna een lichte, gezonde wellnessschotel en de dag is perfect - wil je dat proeven?", Studi kijkt me vragend aan. Tuurlijk, hoe kon ik dat aanbod weigeren. Een zeeduivel die past bij de opgieting in de sauna. Geserveerd met een fruitige, pittige perziksalsa met Chinese broccoli. Gewoon heerlijk, rustgevend en vetarm. 

Binnen 20 minuten heeft Andreas C. Studer het hoofdgerecht bereid en genieten we aan het eind van een onvergetelijke middag van een uitstekend wellnessgerecht en praten we over zijn volgende projecten, die elk een verhaal op zich waard zijn..

Studis wellnessmenu (Duitse taal)

Sauna

  • Sauna S1 Large met zijraam (60/160x202x211, DxBxH)  
  • buitenafwerking White Satin en binnenafwerking Hemlock 
  • Extra's: SANARIUM®, BELLASENSA gekleurd licht, Klafs SAUNA APP, relax-audiosysteem
Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu