Sauna SHAPE in een groene oase

De buitengewone wellnessruimte van een jong gezin

Een jong gezin dat houdt van kleurrijk en extravagant - dit komt niet alleen tot uiting in het ontwerp van het huis, maar ook in de speciaal ingerichte wellness-verdieping. De SHAPE sauna van KLAFS belooft een retraite om samen met de kinderen te kunnen genieten van een eersteklas wellness-ervaring. De nieuwbouw in Troisdorf wordt gekenmerkt door een hoogwaardige, designgerichte stijl en onderstreept daarmee de hoge eisen van de opdrachtgever.

Schwäbisch Hall, maart 2020: Cool, jong, innovatief - deze eigenschappen beschrijven het jonge ondernemersgezin met twee kinderen uit Troisdorf. Het wordt duidelijk zodra je het huis binnenkomt: De voorkeur voor heldere kleuren en extravagante ideeën wordt weerspiegeld in de inrichting van het huis, die overal in de trendy industriële stijl werd gehouden.

Door op de derde verdieping van het huis hun eigen wellnessverdieping te creëren, is een persoonlijke wellnessdroom waargemaakt: Een toevluchtsoord voor jezelf dat ook kan dienen als ontmoetingsplaats met vrienden en familie. De bevoorrechte ligging op de verdieping werd ideaal benut: Grote ramen met een uniek uitzicht over de uitgestrektheid van het Siebengebirge doen u het leven van alledag vergeten, terwijl het ontspannende saunabad in de open  Sauna SHAPE voor een privésfeer zorgt.

De privé-spa heeft een aantal hoogtepunten: Naast de op maat gemaakte sauna is er ook een vrijstaand bad. Het badplateau van grijs-zilver keramiek in kwartsietlook en antracietkleurige keramische tegels vormen een contrast met de unieke natuurlijke moswand op de achtergrond. Men is verbaasd bij het zien van de muur gemaakt van echt mos. Het groene oppervlak straalt niet alleen extra rust uit in de ruimte, maar geeft ook een gevoel van frisheid - alsof men zich in zijn eigen wellness-retraite bevindt. Daarnaast nodigt de wellnessverdieping uit tot ontspanning met een open inloopdouche, een buitenpool op het dakterras en een ruime relaxruimte.

De moderne en opvallende attributen van de Sauna SHAPE van KLAFS hebben de klant overtuigd en vertegenwoordigen daarmee precies het stijlgevoel van de succesvolle ondernemersfamilie. Met zijn moderne, ruime ontwerp en de hemlockpanelen belooft de sauna ontspanning op het hoogste niveau: Het doorlopende glazen front werd rondom bekleed met hoogwaardige natuursteen, zodat er geen houten rand zichtbaar is - zo integreert de sauna zich harmonieus in edele stijl van de wellnessruimte.

De met talrijke extra's uitgeruste sauna laat geen wellnesswens onvervuld en tilt de badbeleving naar een nieuw niveau: Met de SANARIUM®-kachel  kan het gezin vijf verschillende badvormen in de sauna toveren: Klassieke sauna, warmeluchtbad, tropisch bad, aromabad of zacht stoombad - afhankelijk van uw stemming heeft de SANARIUM® iets voor elk saunatemperament. Zachte vormen van sauna zijn de perfecte introductie, vooral voor kinderen.

Om nog intensiever van de gezondheidsbevorderende effecten van het saunabad te profiteren, is het zuurstofsysteem SANO 2 in de sauna geïntegreerd. Hiermee kunnen de voordelen van zuurstof gemakkelijk worden toegepast, zodat de concentratie en de prestaties voor het veeleisende dagelijkse leven worden verhoogd.

Na lange, inspannende werkdagen heeft de achteraf ingebouwde infraroodstoel een bijzonder heilzame werking door de gerichte warmtebehandeling van de rugzone. Met de Microsalt-ervaring SaltProX kan de sauna ook worden gebruikt voor droogzoutinhalatie, waardoor de luchtwegen tot in de fijnste alveolen grondig worden gereinigd, evenals de huid. Een echte gezondheidstempel.

Sauna

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu