Sauna AURA met exterieur design MATTEO THUN
Sauna AURA met exterieur design MATTEO THUN

Saunabad met uitzicht

Sauna AURA met exterieur design MATTEO THUN

UNIEK GECOMBINEERD

Naast de functionaliteit creëert het sterke, donkere hout in deze sauna een extra warmte: uitnodigend, ontspannend en rustgevend. Tegelijkertijd kunnen de eigenaars genieten van het uitzicht op de buitenlucht terwijl ze in de sauna zitten.

Wanneer de huiseigenaars van deze woning de deur van hun badkamer openen, betreden ze een andere wereld. Zorgen, mentale en fysieke stress moeten buiten blijven, of in ieder geval na een paar minuten verdwijnen. In hun wellness badkamer hebben ze alles wat goed is voor het lichaam: de huiseigenaren kunnen dobberen in het warme water van het grote vrijstaande bad. Op de LINEA verwarmde ligstoel met houten oppervlak kunt u uw ogen sluiten en genieten van een moment van zelfzorg. In de sauna kunt u ontspannen en uw lichaam en geest versterken. Alle geïntegreerde behandelingen en ontwerpdetails zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd om een harmonieus totaalbeeld te creëren. Bij het ontwerpen van de wellness ruimte op een volledig gerenoveerde zolder legde de architect de nadruk op de uitgebreide beglazing en de vloer-tot-plafond-buitenbekleding, die nu een indrukwekkende ruimtelijke ervaring garanderen.

Designsauna: knus en modern tegelijk

Het saunamodel AURA werd gecombineerd met het exterieurdesign van de MATTEO THUN sauna in walnoothout. De sauna leeft van zijn lichtheid en openheid, gekoppeld aan een speciale knusheid en een gevoel van privacy. Het karakteristieke samenspel van houten balkjes en verbindingen van de bekende ontwerpers Matteo Thun en Antonio Rodriguez wordt aangevuld door de opvallende beglazing. Een ander mooi detail is de vorm van het plafond - gebaseerd op het design van het CURVE ontwerp. Deze waaier vormige houte delen bevinden zich aan het plafond en zorgen samen met de sterrenhemel voor een elegante en sfeervolle verlichting.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afspraak maken
Onze experts geven u graag persoonlijk advies over uw sauna- en wellnessproject.
Afspraak maken
Contact
Heeft u vragen over KLAFS of onze producten?
Contactformulier
Catalogus bestellen
Doe inspiratie op rond sauna, spa en wellness met onze gratis catalogi.
Bestel nu