eVitarium®

eVitarium®: Das Entspannungs- und Revitalisierungsbad.

eVitarium®

het ontspannende en revitaliserende bad.

Werking

De weldadige werking van het eVitarium®

Stroom is alomtegenwoordig, in de natuur en ook in ons leven. In het menselijk lichaam communiceert het vegetatieve zenuwstelsel met behulp van minieme impulsen, om ons mechanisme, bijvoorbeeld het aan- en ontspannen van spieren, te regelen. Door het eVitarium® stroomt een kleine elektrische lading door het bad en doorkruist daarbij ook delen van het lichaam. Kijk voor meer informatie over de positieve effecten van het eVitarium®.

Ontspannend

eVitarium®: Relax
eVitarium®: Relax

Met de RELAX-instelling kan het organisme zich optimaal ontspannen. De lichte lading stroom van de torso richting de voeten. In deze instelling heeft het eVitarium® een rustgevend effect op het weefsel en het centrale zenuwstelsel. Met andere woorden: de gestreste lichaamsdelen herstellen sneller. RELAX op basis van argan- en soja-olie is de perfecte aanvulling op het badprogramma. Het heeft niet alleen een beauty-effect op de huid, de geurnoten van tijm en salie zorgen bovendien voor ontspanning van de slijmvliezen.

Verkwikkend

eVitarium®: Relax
eVitarium®: Relax

Als de elektrische lading van de voeten richting torso stroomt, heeft dit een energetische werking op het organisme. Het lichaam doet nieuwe kracht op – de accu wordt als het ware opgeladen. Met de badolie ENERGY wordt dit nog extra versterkt: De geïoniseerde duindoornolie met geurnoten van sinaasappel en mandarijn 'stroomt' met de elektrolyten mee en de stimulerende, vitaliserende en verzorgende werkstoffen dringen diep tot in de huid door.

Details

Intuïtieve touch-bediening

eVitarium®: Touch-bediening

Het bad vullen, het badprogramma selecteren en de stroomsterkte instellen – alle functies van het eVitarium® worden met de touchbediening bediend.

Armaturen

eVitarium®: Armaturen

De watertemperatuur wordt met behulp van het bedieningspaneel ingesteld. Met de flexibele handdouche wordt afdouchen eenvoudig en ook het reinigen van de badkuip is in een handomdraai gebeurt.

Bedieningspaneel

eVitarium®: Batterijvak

De hoofdschakelaar en het batterijvak zitten in het voeteneinde van het bad. Na het plaatsen van de batterij en het activeren van de hoofdschakelaar verdwijnt dit bedieningselement discreet in de badombouw. 

Rugleuning

eVitarium®: Rugleuning

De elektroden en watertoevoer werden onzichtbaar achter de rugleuning en het voeteneinde geplaatst. Afhankelijk van het geselecteerde programma, zullen de kleurige LEDS de sfeer in het bad aanpassen. 

Foto's

Eigenschappen

Eigenschappen

  • Het moderne ontspannings- en revitaliseringsbad met lichte elektrische lading.
  • Lichte elektrische impulsen stromen door het lichaam en hebben een positief effect op het organisme.
  • Zelfs de kleinste bloedvaten worden geopend, wat de doorbloeding verbetert.
  • Verzorgen de spieren met voedingsstoffen.
  • Het bedieningspaneel werd discreet in het bad weggewerkt.
  • De verschillende functies worden met de intuïtieve touchbediening ingesteld.