Een sauna van KLAFS kopen

Een sauna van KLAFS kopen

U wilt een sauna kopen? Maar welke?

Dan bent u bij KLAFS aan het goede adres – we geven persoonlijk en uitgebreid advies en realiseren de installatie bij u thuis. Vind de sauna die bij u past met onze Sauna-finder, voor een overzicht van onze sauna's, vraag een catalogus aan of kom langs in een van onze showrooms. Voor vragen over de configuratie van uw sauna en de aanschaf daarvan, staan de KLAFS-adviseurs u graag persoonlijk te woord of via de KLAFS-chat.Sauna-finder: Bij KLAFS vindt u de sauna van uw dromen

Welke sauna past bij mij?

U wilt een sauna kopen? Maar welke? Hier vindt u snel en eenvoudig de voor u optimale KLAFS-sauna. Beantwoord de vijf vragen – en onze sauna-finder geeft u onmiddellijk een persoonlijk advies.

Nu de sauna vinden die bij u past.


U hebt uw zinnen gezet op een KLAFS-sauna met een extravagant design? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Voortreffelijk design voor een weldadige beleving

U stelt prijs op kwaliteit, zowel op het gebied van materiaal, accessoires en design? Kies uw favoriet in het veelzijdige sauna-assortiment van KLAFS.

KLAFS-sauna's bekijken


We beginnen met een ontwerp afgestemd op uw wensen - uw garantie dat uw exclusieve droomsauna van KLAFS werkelijkheid wordt.

De sauna van uw dromen tot in de puntjes verzorgd

U hebt zo uw eigen ideeën hoe uw sauna eruit moet zien? U wilt een exclusief en individueel design dat perfect aansluit bij uw levensstijl en interieur? Geen probleem voor KLAFS, wij realiseren al decennia lang alle wensen van onze klanten, ook de meest excentrieke exemplaren.

Meer weten over individueel saunadesign


Een sauna plaatsen in een niet voor de hand liggende ruimte - KLAFS levert perfect maatwerk.

Een sauna op maat

U denkt dat het niet mogelijk is om een sauna te plaatsen in complexe ruimtes met hoeken en mogelijk een schuin dak? Lees dan snel verder want onze experts realiseren maatwerk tot in perfectie, zelfs in de kleinste ruimtes.

Meer weten over maatwerk


U wilt een sauna kopen, maar beschikt over weinig ruimte? Dan is de SMARTSAUNA van KLAFS de perfecte oplossing.

Een sauna in een kleine ruimte?

U hebt weinig ruimte en geen sterkstroomaansluiting en u hebt ook geen zin in een al dan niet grote verbouwing? Onze SMARTSAUNA® past in de kleinste ruimtes en heeft alleen een normale 230 volt stroomaansluiting nodig.

Meer info over de SMARTSAUNA®


Sauna's met het RAL-keurmerk - gecertificeerde kwaliteitssauna's van KLAFS.

Kwaliteit met het RAL-keurmerk

U hecht waarde aan gedegen kwaliteit? Het productieproces voor de sauna's van KLAFS draagt het RAL-keurmerk. Zo weet u zeker dat u een gecertificeerde kwaliteitssauna koopt - bijvoorbeeld ons model HOME. 

Meer info over de sauna HOME


U heeft nog vragen over de aanschaf van uw sauna? Geen enkel probleem: bel ons via onze gratis hotline: 00800 66 64 55 54