Navigation

Beschrijving

Alpiene charme

Met een eigentijdse interpretatie van het chaletkarakter bereikt deze sauna de perfecte balans tussen traditie en moderne vormgeving.

De alpenlandse charme wordt al door het materiaal uitgestraald:

de levendig getekende alpendennenhout ook wel arvehout genoemd. De decoratieve elementen aan de wanden en plafond zorgen voor traditionele accenten, terwijl de ligbanken met hun puristische elegantie een evenwichtig totaalbeeld creëren.

Interieurinrichting

Interieur van de CHALET sauna

Interieur van de CHALET sauna
Interieur van de CHALET sauna

De Chalet is een modulaire sauna met een binnenbekleding van horizontaal gemonteerde alpendennenhouten panelen met decoratieve elementen aan de wanden en het plafond.

De banken van splintervrij zachthout met panelen tussen de banken stralen puristische elegantie uit. De ventilatie vindt plaats via een in de saunawand geïntegreerd luchtafvoersysteem.

Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO

KLAFS Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO
Het kleine broertje van de sauna kachel MAJUS

Voor kleinere sauna-maten waarin de MAJUS moeite heeft een plek te vinden, biedt de vrijstaande FERO-kachel een veilig alternatief. Met zijn onopvallende design past hij harmonieus in vele saunaseries en maakt hij intense opgietsessies mogelijk - vanwege zijn compacte formaat.

De FERO is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

MEER LEZEN

Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS
Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Dankzij het doordachte ontwerp heeft de MAJUS, met een vulcapaciteit van 60 kg saunastenen, uitstekende opgieteigenschappen voor intense hittegolven.

Met de gepatenteerde Turboheat-functie kunt u uw sauna in een handomdraai op temperatuur brengen en genieten van SaunaPUR® in combinatie met de saunabesturing 21029.

MEER LEZEN

Saunakachel BONATHERM

Onderbankverwarmingssysteem BONATHERM
KLAFS Onderbankverwarmingssysteem BONATHERM

Het BONATHERM onderbankverwarmingssysteem zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en een bijzonder aangenaam klimaat. Weggewerkt onder de bank, is hij niet alleen bijzonder kindveilig, maar zorgt hij ook voor extra ruimte.

De discrete opgiettrechter rondt het BONATHERM-concept harmonieus af.

MEER LEZEN

KLAFS TOUCHCONTROL Professional

KLAFS TOUCHCONTROL Professional
KLAFS TOUCHCONTROL Professional

Met de KLAFS TOUCHCONTROL Professional kunnen alle instellingen in de wellness eenvoudig en overzichtelijk worden bediend en gepland.

Het aantrekkelijke design van deze bedieningseenheid, bestaande uit een stevige aluminium behuizing en een krasbestendig "Touch Screen" met hoge resolutie, is net zo overtuigend als de functionele technologie.

Meer Lezen

Saunabesturing 21029 / 21033

KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033
KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033

De KLAFS saunabesturing 21029 en 21033 (SANARIUM®) in het elegante, vlakke One Box Design met hoogwaardig bedrukt glas heeft een briljant, volledig grafisch 7,0 inch kleurendisplay en overtuigt door intuïtieve bediening en heldere presentatie.

Op verzoek zijn de besturingen ook verkrijgbaar als T-modellen met een aparte voedingseenheid.

Meer lezen

Saunabesturing 21029 T / 21033 T

KLAFS Saunabesturing 21029 T / 21033 T
KLAFS Saunabesturing 21029 T / 21033 T

De KLAFS saunabesturingen 21029 T en 21033 T overtuigen door hun minimalistische, elegante design, een hoogwaardige inleg in aluminiumlook (verkrijgbaar in 6 geanodiseerde kleuren) en een aparte voedingseenheid.

De vlakke, zwevende en zeer compacte stijl wordt gecompleerd door een intuïtieve bediening en een duidelijke gebruikersinterface.

Meer lezen

Saunabesturing via de KLAFS Sauna App

Saunabesturing via de KLAFS Sauna App
Saunabesturing via de KLAFS Sauna App

Voor de momenten dat u zich al verheugt op de volgende saunasessie:

Met de KLAFS sauna-app kunt u uw sauna of SANARIUM® nu van onderweg starten.

Hij kan onder andere worden gebruikt om de temperatuur in te stellen, de status te controleren en de luchtvochtigheid te regelen.

Meer Lezen

Foto's

Kenmerken

Kenmerken

  • Perfecte vormgeving in CHALET-stijl.
  • Traditionele accenten met decoratieve elementen aan de wanden en plafond.
  • Binnenbekleding van horizontale alpendennenhouten fineerpanelen.
  • Het zit- en ligmeubilair straalt puristische elegantie uit.
  • De compacte vrijstaande FERO saunakachel zorgt voor intense opgietingen.
  • De saunabesturing 21029 in de vlakke One Box uitvoering of optioneel als T-model met aparte voeding.
  • De montage wordt uitgevoerd door onze getrainde gespecialiseerde monteurs.
  • 5 jaar garantie op uw particuliere sauna en 2 jaar op de saunakachel en saunabesturing.

Het vurenhout geeft de designsauna CHALET een levendige uitstraling

In de Alpen vinden we een van de meest robuuste bomen uit de bergen: de Alpenden. We kennen geen enkele andere houtsoort die bestand is tegen de grote temperatuurverschillen in de zomer en winter. Deze boom laat het allemaal onverschillig. De boom gaf aanleiding tot vele verhalen en sagen. Zo zouden in de Alpenden goede zielen huizen die de reiziger tegen ongelukken beschermen. Het hout van de Alpenden is uiteraard even sterk als de boom zelf: het is uitstekend bestand tegen de extreme temperatuurschommelingen in de sauna en zou daarnaast de luchtzuiverende werking hebben. De geur van de Alpenden is verkwikkend, ze vergroot de wilskracht en bevordert het doorzettingsvermogen. Net als alle andere oliën die uit naaldbomen worden gewonnen, heeft ook het hout van de Alpenden een positieve effect op de luchtwegen. De etherische olie dringt door tot in de longen en de ademhaling wordt rustiger en dieper. Er komt meer zuurstof in het bloed terecht en dat is vooral in de sauna van groot belang. De saunageuren Mint en Eucalyptus zijn een uitstekende aanvulling op het effect van de geur van de Alpenden.