Navigation

Beschrijving

2-in-1

Met de CHARISMA sauna zijn we nog een stap verder gegaan en hebben we de doucheruimte rechtstreeks geïntegreerd. Zonder al te veel ruimte in te nemen, is dit een grote verrijking voor de beleving:

met een fraai naar voren uitgebouwde deurzone, buitenbekleding in echt houtfineerpanelen van Amerikaanse kersenboom, een extra brede glazen deur en mooie ramen die stroken licht in het interieur laten vallen. Op de comfortabele saunaligbanken willen mensen zich graag comfortabel voelen - vooral na een verfrissing in de elegante doucheruimte met zijn elegante glazen mozaïek.

Interieurinrichting

Interieurinrichting CHARISMA sauna

Design-Sauna CHARISMA mit LOUNGE-Liegenausstattung innen
Interieurinrichting CHARISMA sauna

Het interieur bestaat uit SOFTLINE profielplankjes met extra brede veer en groef in hemlock. De plafondpanelen zijn gemaakt van rood beukenhout, zijn straalvormig uitgevoerd en voegen zich harmonieus in de ruimte.

Op comfortabele LOUNGE-saunaligbanken met ergonomisch gevormde rugleuningen en hoofdsteunen zult u zich in de Charisma-sauna bijzonder prettig voelen. De OLYMP saunalamp, DELUXE zandloper, thermometer en opgietemmer completeren het interieurontwerp."

Saunakachel BONATHERM

Onderbankverwarmingssysteem BONATHERM
KLAFS Onderbankverwarmingssysteem BONATHERM

Het BONATHERM onderbankverwarmingssysteem zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en een bijzonder aangenaam klimaat. Weggewerkt onder de bank, is hij niet alleen bijzonder kindveilig, maar zorgt hij ook voor extra ruimte.

De discrete opgiettrechter rondt het BONATHERM-concept harmonieus af.

MEER LEZEN

KLAFS TOUCHCONTROL Professional

KLAFS TOUCHCONTROL Professional
KLAFS TOUCHCONTROL Professional

Met de KLAFS TOUCHCONTROL Professional kunnen alle instellingen in de wellness eenvoudig en overzichtelijk worden bediend en gepland.

Het aantrekkelijke design van deze bedieningseenheid, bestaande uit een stevige aluminium behuizing en een krasbestendig "Touch Screen" met hoge resolutie, is net zo overtuigend als de functionele technologie.

Meer Lezen

Saunabesturing 21029 / 21033

KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033
KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033

De KLAFS saunabesturing 21029 en 21033 (SANARIUM®) in het elegante, vlakke One Box Design met hoogwaardig bedrukt glas heeft een briljant, volledig grafisch 7,0 inch kleurendisplay en overtuigt door intuïtieve bediening en heldere presentatie.

Op verzoek zijn de besturingen ook verkrijgbaar als T-modellen met een aparte voedingseenheid.

Meer lezen

Saunabesturing 21029 T / 21033 T

KLAFS Saunabesturing 21029 T / 21033 T
KLAFS Saunabesturing 21029 T / 21033 T

De KLAFS saunabesturingen 21029 T en 21033 T overtuigen door hun minimalistische, elegante design, een hoogwaardige inleg in aluminiumlook (verkrijgbaar in 6 geanodiseerde kleuren) en een aparte voedingseenheid.

De vlakke, zwevende en zeer compacte stijl wordt gecompleerd door een intuïtieve bediening en een duidelijke gebruikersinterface.

Meer lezen

Saunabesturing via de KLAFS Sauna App

Saunabesturing via de KLAFS Sauna App
Saunabesturing via de KLAFS Sauna App

Voor de momenten dat u zich al verheugt op de volgende saunasessie:

Met de KLAFS sauna-app kunt u uw sauna of SANARIUM® nu van onderweg starten.

Hij kan onder andere worden gebruikt om de temperatuur in te stellen, de status te controleren en de luchtvochtigheid te regelen.

Meer Lezen

Foto's

Kenmerken

Kenmerken

  • De CHARISMA designsauna past fraai en harmonieus in de ruimte.
  • Geïntegreerde CHARISMA-douche met tegels of mozaïeken met hoofddouche, regendouche, Kneipp-slang en 6-voudige lichaamsdouche.
  • Veel opbergvakken en andere praktische details voor meer comfort.
  • Voor de buitenbekleding kan worden gekozen uit verschillende houtfineersoorten.
  • Onderbank-verwarmingssysteem BONATHERM VS voor extra zitplaatsen.
  • Saunabesturing 21029 resp. 21033 in een elegant design met tal van functies en aansluitmogelijkheden. Ook op aanvraag verkrijgbaar als T-model.
  • De montage wordt uitgevoerd door onze getrainde gespecialiseerde monteurs.
  • 5 jaar garantie op uw particuliere sauna en 2 jaar op de saunakachel en saunabesturing.