Beschrijving

GENIALE EENVOUD

Een coole, eigentijdse look en een eenvoudige constructie – zelfs zonder professionele hulp - levert een perfecte sauna op voor mensen met een flexibele, stedelijke en esthetische levensstijl.

Geïnspireerd door de FSC-constructiemethode van de S1-sauna is de EASY-sauna consequent ontworpen voor een bijzonder gemakkelijke en snelle montage onder eigen regie. De exact voorgemonteerde elementen kunnen in slechts enkele uren worden gemonteerd – en de sauna kan zelfs worden gebruikt via de reguliere 230V-aansluiting tot een grootte van 2x1,4 meter.

Gewoon de maat en het uiterlijk uitkiezen – en u kunt aan de slag! Of het nu in wit of in een van de verschillende houttinten is, met of zonder glas: urban chic voor stijlbewuste saunabeginners is gegarandeerd.

Interieurinrichting

Interieur-inrichting van de sauna EASY

KLAFS Sauna EASY Interieur Highlights
Interieur highlights: sfeervolle verlichting en comfortabele softboards voor de rug of het hoofd

De KLAFS sauna EASY is verkrijgbaar met hoogwaardige binnenbekleding in hemlock en naar keuze met walnoot- of dennenhout.

Een visueel hoogtepunt is het traploos instelbare LED-kleurenlicht en de comfortabele softboards voor rugleuningen en hoofdsteunen, verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Een slimme, moderne sauna waarvan de uitstraling past in elke moderne woonomgeving.

Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO

KLAFS Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO
Het kleine broertje van de sauna kachel MAJUS

Voor kleinere sauna-maten waarin de MAJUS moeite heeft een plek te vinden, biedt de vrijstaande FERO-kachel een veilig alternatief. Met zijn onopvallende design past hij harmonieus in vele saunaseries en maakt hij intense opgietsessies mogelijk - vanwege zijn compacte formaat.

De FERO is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

MEER LEZEN

Saunabesturing 18028

Saunabesturing 18028
Saunabesturing 18028

De KLAFS saunabesturing 18028 in een elegant, vlak design met een hoogwaardige inzet in aluminiumlook wordt eenvoudig elektronisch geregeld en zorgt zo altijd voor een optimaal saunaklimaat.

De besturing omvat ook spat- en oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling na 4 uur.

Meer lezen

Saunabesturing 21029 / 21033

KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033
KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033

De KLAFS saunabesturing 21029 en 21033 (SANARIUM®) in het elegante, vlakke One Box Design met hoogwaardig bedrukt glas heeft een briljant, volledig grafisch 7,0 inch kleurendisplay en overtuigt door intuïtieve bediening en heldere presentatie.

Op verzoek zijn de besturingen ook verkrijgbaar als T-modellen met een aparte voedingseenheid.

Meer lezen

Eenvoudige montage

Kenmerken

Kenmerken

  • Al vanaf een minimumgrootte van B x D x H: 140 x 125 x 210 cm. 
  • Verkrijgbaar in een totaal van 34 afmetingen in rechthoekige en 5-hoekige oplossingen 
  • 9 maten met 230 V-aansluiting waardoor geschikt voor elke ruimte.
  • Buitenbekleding in wit of een selectie van verschillende houtsoorten, voorkant ook in glas mogelijk.
  • InfraPLUS, het SOFTSTOOMBAD met besturing 18043, het SANARIUM® C en M, het RELAXAUDIO-SYSTEEM - evenals extra verlichtingselementen zoals de ROMEO- en JULIA-sauna plafondlampen - bieden extra ontspanning 5 jaar garantie op uw particuliere sauna en 2 jaar op saunakachel en saunabesturing.