Beschrijving

AUTHENTIEK SAUNAGEVOEL

De eigenschappen van de massief houten constructie worden in de KLAFS EMPIRE-sauna op indrukwekkende wijze gedemonstreerd. Uw hout straalt Finse originaliteit uit en staat voor een heldere, royale esthetiek.

Hij kan in vele maten en indelingen worden vervaardigd en is daarom geschikt voor vrijwel elke ruimte. De EMPIRE is altijd een stijlvol statement. In Karelisch dennenhout ziet hij er bijzonder natuurlijk uit, terwijl de Canadese hemlock hem een nobel karakter geeft.

Interieurinrichting

Interieurinrichting van de sauna EMPIRE

Massief houten sauna EMPIRE
Sauna EMPIRE: De sauna in een massief houten constructie

Stijlvolle sierlijsten en het behaaglijke licht van de LUMA saunalamp zorgen voor een authentiek saunagevoel. De EMPIRE-sauna biedt met zijn inrichtingspakket nog veel meer bijzonderheden om ervoor te zorgen dat elke wens op het gebied van esthetiek en comfort vervuld wordt.

Liefdevolle details zoals de roeden ramen en de trapsgewijs gevormde plafondlijst onderstrepen het superieure uiterlijk van de massief houten sauna. Voor origineel Fins saunagenot - wanneer u maar wilt.

Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO

KLAFS Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO
Het kleine broertje van de sauna kachel MAJUS

Voor kleinere sauna-maten waarin de MAJUS moeite heeft een plek te vinden, biedt de vrijstaande FERO-kachel een veilig alternatief. Met zijn onopvallende design past hij harmonieus in vele saunaseries en maakt hij intense opgietsessies mogelijk - vanwege zijn compacte formaat.

De FERO is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

MEER LEZEN

Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS
Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Dankzij het doordachte ontwerp heeft de MAJUS, met een vulcapaciteit van 60 kg saunastenen, uitstekende opgieteigenschappen voor intense hittegolven.

Met de gepatenteerde Turboheat-functie kunt u uw sauna in een handomdraai op temperatuur brengen en genieten van SaunaPUR® in combinatie met de saunabesturing 21029.

MEER LEZEN

Saunakachel BONATHERM

Onderbankverwarmingssysteem BONATHERM
KLAFS Onderbankverwarmingssysteem BONATHERM

Het BONATHERM onderbankverwarmingssysteem zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en een bijzonder aangenaam klimaat. Weggewerkt onder de bank, is hij niet alleen bijzonder kindveilig, maar zorgt hij ook voor extra ruimte.

De discrete opgiettrechter rondt het BONATHERM-concept harmonieus af.

MEER LEZEN

Saunabesturing 18028

Saunabesturing 18028
Saunabesturing 18028

De KLAFS saunabesturing 18028 in een elegant, vlak design met een hoogwaardige inzet in aluminiumlook wordt eenvoudig elektronisch geregeld en zorgt zo altijd voor een optimaal saunaklimaat.

De besturing omvat ook spat- en oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling na 4 uur.

Meer lezen

Saunabesturing 21029 / 21033

KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033
KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033

De KLAFS saunabesturing 21029 en 21033 (SANARIUM®) in het elegante, vlakke One Box Design met hoogwaardig bedrukt glas heeft een briljant, volledig grafisch 7,0 inch kleurendisplay en overtuigt door intuïtieve bediening en heldere presentatie.

Op verzoek zijn de besturingen ook verkrijgbaar als T-modellen met een aparte voedingseenheid.

Meer lezen

Saunabesturing 21029 T / 21033 T

KLAFS Saunabesturing 21029 T / 21033 T
KLAFS Saunabesturing 21029 T / 21033 T

De KLAFS saunabesturingen 21029 T en 21033 T overtuigen door hun minimalistische, elegante design, een hoogwaardige inleg in aluminiumlook (verkrijgbaar in 6 geanodiseerde kleuren) en een aparte voedingseenheid.

De vlakke, zwevende en zeer compacte stijl wordt gecompleerd door een intuïtieve bediening en een duidelijke gebruikersinterface.

Meer lezen

KLAFS TOUCHCONTROL Professional

KLAFS TOUCHCONTROL Professional
KLAFS TOUCHCONTROL Professional

Met de KLAFS TOUCHCONTROL Professional kunnen alle instellingen in de wellness eenvoudig en overzichtelijk worden bediend en gepland.

Het aantrekkelijke design van deze bedieningseenheid, bestaande uit een stevige aluminium behuizing en een krasbestendig "Touch Screen" met hoge resolutie, is net zo overtuigend als de functionele technologie.

Meer Lezen

Saunabesturing via de KLAFS Sauna App

Saunabesturing via de KLAFS Sauna App
Saunabesturing via de KLAFS Sauna App

Voor de momenten dat u zich al verheugt op de volgende saunasessie:

Met de KLAFS sauna-app kunt u uw sauna of SANARIUM® nu van onderweg starten.

Hij kan onder andere worden gebruikt om de temperatuur in te stellen, de status te controleren en de luchtvochtigheid te regelen.

Meer Lezen

Foto's

Kenmerken

Kenmerken

  • De EMPIRE sauna in hemlock-hout is gecertificeerd met het milieukeurmerk "Blauwe Engel".
  • De massief houten constructie in één houtsoort weerspiegelt de Finse originaliteit.
  • Verkrijgbaar in alle denkbare maten en indelingen.
  • Verkrijgbaar in twee verschillende houtsoorten: Karelisch dennenhout of Canadese hemlock.
  • De besturingseenheid 18028 en de FERO saunakachel (beide VDE-gekeurd) zorgen voor een optimaal klimaat met het KLAFS afvoerluchtsysteem.
  • Montage door onze gespecialiseerde monteurs.
  • 5 jaar garantie op uw particulieren sauna en 2 jaar op saunakachel en saunabesturing.