Beschrijving

EEN GEVOEL VAN ORIGINALITEIT

Met de KLAFS buitensauna TALO kunt u genieten van de natuurlijke flair van de originele saunabeleving. Dankzij de indelingsvariant met voorruimte krijgt u geen koude voeten - vooral in de winter.

Met uw keuze uit verschillende indelingen en rasterafmetingen kan de sauna individueel aan uw tuin worden aangepast. Een intern afvoersysteem voert regenwater onzichtbaar vanaf de buitenkant van het platte dak af. De KLAFS buitensauna TALO met zijn eigentijds design en buitenbekleding van Siberisch larikshout trotseert alle weersomstandigheden en biedt u te allen tijde ontspanning met een seizoensafhankelijk uitzicht.

Interieurinrichting

Interieurinrichting van de TALO sauna

Buitensauna TALO: Toegangsruimte met panoramaraam en blik op de sauna.
Buitensauna TALO: Toegangsruimte met panoramaraam en blik op de sauna.

Het interieur is in verticaal Scandinavisch vurenhout Softline gehouden, terwijl horizontaal geplaatste profielen van Siberische lariks ook aan de buitenkant een rechtlijninge elegantie uitstralen. Een heldere glazen deur, die afsluitbaar is, perfectioneert het aantrekkelijke totaalbeeld.

Afhankelijk van de plattegrond wordt de sauna verwarmt door de FERO-saunakachel of de grotere MAJUS, die via de 21029-saunabediening worden bediend.

Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO

KLAFS Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO
Het kleine broertje van de sauna kachel MAJUS

Voor kleinere sauna-maten waarin de MAJUS moeite heeft een plek te vinden, biedt de vrijstaande FERO-kachel een veilig alternatief. Met zijn onopvallende design past hij harmonieus in vele saunaseries en maakt hij intense opgietsessies mogelijk - vanwege zijn compacte formaat.

De FERO is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

MEER LEZEN

Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS
Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Dankzij het doordachte ontwerp heeft de MAJUS, met een vulcapaciteit van 60 kg saunastenen, uitstekende opgieteigenschappen voor intense hittegolven.

Met de gepatenteerde Turboheat-functie kunt u uw sauna in een handomdraai op temperatuur brengen en genieten van SaunaPUR® in combinatie met de saunabesturing 21029.

MEER LEZEN

Saunakachel BONATHERM

Onderbankverwarmingssysteem BONATHERM
KLAFS Onderbankverwarmingssysteem BONATHERM

Het BONATHERM onderbankverwarmingssysteem zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en een bijzonder aangenaam klimaat. Weggewerkt onder de bank, is hij niet alleen bijzonder kindveilig, maar zorgt hij ook voor extra ruimte.

De discrete opgiettrechter rondt het BONATHERM-concept harmonieus af.

MEER LEZEN

Saunabesturing 21029 / 21033

KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033
KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033

De KLAFS saunabesturing 21029 en 21033 (SANARIUM®) in het elegante, vlakke One Box Design met hoogwaardig bedrukt glas heeft een briljant, volledig grafisch 7,0 inch kleurendisplay en overtuigt door intuïtieve bediening en heldere presentatie.

Op verzoek zijn de besturingen ook verkrijgbaar als T-modellen met een aparte voedingseenheid.

Meer lezen

Saunabesturing 21029 T / 21033 T

KLAFS Saunabesturing 21029 T / 21033 T
KLAFS Saunabesturing 21029 T / 21033 T

De KLAFS saunabesturingen 21029 T en 21033 T overtuigen door hun minimalistische, elegante design, een hoogwaardige inleg in aluminiumlook (verkrijgbaar in 6 geanodiseerde kleuren) en een aparte voedingseenheid.

De vlakke, zwevende en zeer compacte stijl wordt gecompleerd door een intuïtieve bediening en een duidelijke gebruikersinterface.

Meer lezen

KLAFS TOUCHCONTROL Professional

KLAFS TOUCHCONTROL Professional
KLAFS TOUCHCONTROL Professional

Met de KLAFS TOUCHCONTROL Professional kunnen alle instellingen in de wellness eenvoudig en overzichtelijk worden bediend en gepland.

Het aantrekkelijke design van deze bedieningseenheid, bestaande uit een stevige aluminium behuizing en een krasbestendig "Touch Screen" met hoge resolutie, is net zo overtuigend als de functionele technologie.

Meer Lezen

Saunabesturing via de KLAFS Sauna App

Saunabesturing via de KLAFS Sauna App
Saunabesturing via de KLAFS Sauna App

Voor de momenten dat u zich al verheugt op de volgende saunasessie:

Met de KLAFS sauna-app kunt u uw sauna of SANARIUM® nu van onderweg starten.

Hij kan onder andere worden gebruikt om de temperatuur in te stellen, de status te controleren en de luchtvochtigheid te regelen.

Meer Lezen

Foto's

Kenmerken

Kenmerken

 • De sauna-ervaring voor uw eigen tuin 
 • Hedendaags interieur- en exterieurontwerp met of zonder voorruimte.
 • Robuuste houten constructie met een ca. 24 cm dikke wandopbouw, extra dikke thermische isolatie en weerstand bediend tijdens alle seizoenen.
 • Onder verstek uitgevoerde hoeken.
 • Veelvoud aan varianten dankzij het modulaire systeem in de rasterafmetingen 70 en 140 cm.
 • Onzichtbare dakafvoer.
 • Horizontaal gemonteerde balkjes in Siberisch larikshout geven de TALO een zwevende uitstraling. 
 • Andere externe bekledingen op aanvraag.
 • Groot panoramaraam, terras met of zonder dak, glazen dak boven de buitendeur, geïsoleerde vloerconstructie met grenen planken.
 • 5 jaar garantie op uw particulieren sauna en 2 jaar op saunakachel en saunabesturing.
 • De montage wordt uitgevoerd door onze getrainde gespecialiseerde monteurs.

Een eigen sauna in de tuin – dat kan met TALO, de buitensauna van KLAFS

We hebben allemaal wel eens gedroomd van een saunabeleving Finse stijl – na het saunabad een verfrissende duik in het zwembad of de vijver in de eigen tuin – of wat dacht u van een koud bad in de verse sneeuw in de winter? Een fantastische droom, en met de buitensauna TALO zet u een stap richting verwezenlijking van deze droom. Achter de TALO gaat veel meer schuil dan slechts een sauna. De royale entree biedt voldoende ruimte voor het bewaren van sauna-accessoires, badlakens en kleding, maar ook om er een kleine zithoek te creëren. Daarnaast heeft de TALO een royale overkapping waaronder u ligstoelen kunt neerzetten, zodat u na het saunabad kunt genieten van de positieve effecten van uw saunabad én de natuur.