Klanten werven klanten

Word ambassadeur van KLAFS!

Wat we daarmee bedoelen? Simpel: het beste uithangbord voor een bedrijf en diens producten zijn tevreden klanten. Praat met uw vrienden en kennissen over uw ervaringen met KLAFS en breng een klant aan die ook geïnteresseerd is in ontspanning en regeneratie in een Private Spa met sauna, SANARIUM®, stoombad of infraroodcabine. Om u te bedanken voor het succesvol aanbrengen van een nieuwe klant ontvangt u van ons een hoogwaardig geschenkpakket.


Onderhoudspakket

Onze ontspanningsprogramma's voor uw sauna, SANARIUM® of stoombad. Zo bent u er zeker dat uw wellness-oase u jarenlang genot biedt als toevluchtsoord voor ontspanning. Voor gedetailleerde informatie over onze onderhoudsaanbiedingen, neem contact met ons op +31 (0) 348 748339 / info@klafs.nl.

Ter waarde van € 219,–

Verwenpakket

Het verwenpakket voor verrukkelijk weldadige momenten in uw KLAFS-sauna met:

  • 1 sauna-sarong voor haar
  • 1 sauna-kilt voor hem
  • 2 saunahanddoeken
  • 1 set klassieke sauna- en SANARIUM®-geuren, 5 x 50 ml

Ter waarde van € 237,–

Tegoedbon voor de online shop

Maak van uw sauna een weergaloze wellnessruimte met onze. accessoires. Kijk snel in de KLAFS Online shop. Hier vindt u geuren, textiel en cosmetica voor in de sauna, relaxstoelen en nog veel meer producten voor een verrukkelijke saunabeleving.

Ter waarde van € 165,–

Zo werkt het

  1. Stel ons schriftelijke op de hoogte van de persoon die in onze producten geïnteresseerd is. Gebruik hiervoor a.u.b. het contactformulier op onze website.
  2. Onze adviseur zal vervolgens contact opnemen met deze persoon.
  3. En als er daadwerkelijk een sauna, een SANARIUM®, een infraroodcabine, een stoombad door de door u aangebrachte persoon wordt besteld, dan krijgt u daarvoor een beloning naar keuze.
  4. Voorwaarde voor het aanspraak kunnen maken van een beloning naar keuze is echter wel dat: de door u aangebrachte persoon in het verleden geen contact met het bedrijf KLAFS noch met een van onze experts heeft opgenomen. Het moet om een voor KLAFS duidelijk nieuwe, tot nu toe onbekende persoon gaan. Met naderhand geleverde bewijzen dat de verkoop tot stand is gekomen naar aanleiding van een aanbeveling van de persoon die voornoemde bewijzen overlegt, wordt geen rekening gehouden. De beloning (tegoedbon) wordt u thuis gestuurd na afronding van de opdracht van de nieuwe klant.
  5. Inschakelen van een rechtbank is niet mogelijk.

Mocht u nog vragen hebben over ons programma Klanten-werven-Klanten, belt u dan +31 (0) 348 748339. Peter Rietveld helpt u graag verder!