Green Steam

Energiebesparingspakket voor KLAFS-stoombaden.

Dankzij het nieuwe KLAFS GREEN STEAM-pakket, dat vanaf heden in elk stoombad wordt geïntegreerd, kunt u, met het oog op uw energiefactuur, voortaan met een rustig en ontspannen gevoel genieten van uw stoombad. Want KLAFS GREEN STEAM is een energiebesparingspakket dat speciaal werd ontworpen voor de stoombaden van KLAFS. Met STEAMIX en OPTISTEAM wordt de stoom in optimale verhoudingen met frisse lucht en geurstoffen (voor de MK5-stoomgenerator) gemengd en in de cabine verspreid. In combinatie met ons luchtafvoersysteem wordt het rendement uit energie en de stoomvorming geoptimaliseerd.

Onvoorstelbaar onderhoudsvriendelijk

De stoomgenerator van het stoombad KLAFS GREEN STEAM

In het geval van de MK5-stoomgenerator van KLAFS worden de door het water afgescheiden mineralen via een afzonderlijk bekken afgevoerd. Dankzij het geïntegreerde bekken met bajonetsluiting, volstaan twee handgrepen om de het kalkresidu op gezette tijden uit de stoomgenerator te verwijderen. Op deze manier wordt voorkomen dat het kalkresidu schade aanricht. Met de MK5 is het voortdurende toevoegen van zout aan het water, om de geleidingscapaciteit te verhogen, ook niet langer nodig. Dat wordt door de auto-adaptieve spuiregelaar die zichzelf op de waterkwaliteit ter plaatse afstelt. En dan zijn er nog een aantal voordelen waarvan we u graag deelgenoot maken: zowel de stoomgenerator, MK5-KIN voor het stoombad alsook de MK5 voor het SANARIUM® handhaven de gewenste temperatuur, regelen de ventilatie en doseren de intensiteit van de verspreide geur. Alles wordt geregeld door een microprocessor en een stoomcilinder van rvs verchroomd nikkelstaal. Superieure technologie voor superieur stoombadgenot. En u bespaart tevens op de kosten en tijd.

Het nieuwe, geavanceerde energiebesparingspakket

Stoombad KLAFS GREEN STEAM is een energiebesparingspakket dat speciaal werd ontworpen voor de stoombaden van KLAFS.

Met behulp van het Green-Steam-pakket vermindert u uw energieverbruik aanzienlijk – en gaat u op een milieuvriendelijk manier om met natuurlijke grondstoffen. Voor de toevoer van stoom komt STEAMIX in actie. Om een optimaal klimaat in uw stoombad te creëren, wordt de stoom vermengd met frisse licht en geurstof. Aangename bijkomstigheid: omdat de stoom net voor het binnenstromen in het stoombad wordt vermengd met verse lucht, is de stoom altijd heet, maar nooit te heet. Dankzij de intelligente luchtverdeling door OPTISTEAM over de hele ruimte, is de stoom continu en verrukkelijk dicht. 

Stoombad KLAFS GREEN STEAM is een energiebesparingspakket dat speciaal werd ontworpen voor de stoombaden van KLAFS.

KLAFS INO2

Een vochtige lucht, zoals we die kennen aan de kust, in de buurt van watervallen of in de bergen, heeft een duurzaam en verkwikkend effect op het menselijke organisme. De wrijving tussen minuscule waterdruppeltjes en lucht geven de lucht een negatieve lading die energie uitstraalt. En dat is het uitgangspunt voor de INO2 van KLAFS. Voor het klimaat in het stoombad imiteren we de natuurlijke omgevingsfactoren. Vervolgens zorgt een ionen-generator ervoor dat aan de in het stoombad aangevoerde vochtig-hete lucht een hoge concentratie negatief geladen zuurstof-ionen wordt toegevoegd. Voordeel daarvan: de met energie geladen ionen houden door de stabiele luchtvochtigheid in het stoombad langer stand en kunnen beter worden getransporteerd. Deze negatief geladen zuurstof-ionen worden door de mens via de luchtwegen ingeademd, ze vinden hun weg in het organisme hun weg en activeren daar de stofwisseling. Het effect: ze zorgen met name in de hersenen voor een verhoging van de metabolische activiteit. De vetverbranding wordt geactiveerd, het prestatievermogen verhoogd, gebrek aan concentratie gecompenseerd en de mens voelt zich in zijn totaliteit beter. INO2 – voor nog meer welzijn en vitaliteit.