Onsenbad D12 Vario

Dampfbad D12 Vario

Onsenbad D12 Vario

Dat zijn 5 baden in één.

Beschrijving

Japanse sauna (Onsen)

Stoombad D12 Vario Interieur

Het Onsenbad is oorspronkelijk afkomstig uit Japan. Onsen is daar een openbare badgelegenheid met heet water uit vulkanische bronnen die de badgasten een wolk van stoom hult. Een beleving waarvan u met de D12 Vario ook bij ons kunt genieten en profiteren van de talrijke weldadige effecten: het bad bevordert de doorbloeding, de bloedsomloop en de stofwisseling, ontspant en verkwikt, helpt de spieren te ontspannen en tot slot ontlast het warme water de gewrichten.

Stoombad

Stoombad D12 Vario Interieur

De D12 leent zich ook uitstekend voor gebruik als stoombad. Ideaal in de koude wintertijd, een warm en vochtig bad met een veelvoud aan positieve effecten op uw gevoel van welzijn. Binnen in de cabine creëert u de gewenste sfeer: in het plafond zit een gekleurd licht dat uw D12 Vario in ieder gewenst kleurendecor hult. En met de juiste geur maakt u van een gewoon bad een volwaardige wellnessbeleving.

Douche- en badopties

Stoombad D12 Vario Kids

Het royale douchevlak boven de ligbank biedt u koude en warme stortbaden volgens de Kneipp-methode. U kunt kiezen uit drie programma's voor watertemperatuur en -hoeveelheid: kalmerend, verkwikkend of ontspannend. Neem een ontspannende duik in het geïntegreerde bad.

Douche en afkoeling

Stoombad D12 Vario Douche

Om het lichaam mee te reinigen of als afkoeling na de sauna of het stoombad - de douche is een integraal onderdeel van iedere spa-beleving. Het snelle afkoelen heeft niet alleen een verkwikkend effect, het zorgt er ook voor dat de verwijde bloedvaten zich weer vernauwen. En als u de D12 Vario in uw badkamer plaatst, hebt u geen aparte douche meer nodig.

Foto's

Eigenschappen

Eigenschappen

  • Het stoombad Onsenbad D12 Vario biedt 5 verschillende baden in één.
  • Een alleskunner met het element water.
  • Combinatie van gewoon- en stoombad.
  • Het royale douchevlak en de extra douche maken koude en warme stortbaden mogelijk.
  • Het gekleurde licht hult de D12 Vario in iedere gewenste sfeer.
  • Met de designversie Argento Bianco maakt u een in subtiele kleuren uitgevoerd statement.
  • Installatie door onze gekwalificeerde monteurs.