Stoombad D12

Dampfbad D12 Ambiente

Stoombad D12

Glazen openheid.

Beschrijving

Interieur

Stoombad D12 Steam Blast

De D12 biedt weergaloze ontspanning vanaf de eerste blik – we zien talrijke  details die uitnodigen tot het nemen van een uitgebreid stoombad: de banken zijn van teakhout, of als u daar de voorkeur aan geeft, van natuursteen of keramiek. De elegante douche en ingebouwde spots sluiten zich naadloos aan uw interieur aan, evenals de nieuwe stoomtoevoer PSI.

Lichtconcept

Stoombad D12 Glasportal

Daarnaast zijn er nog opvallende accessoires verkrijgbaar, zoals de indirecte verlichting met variërend licht of onze STERNENHIMMEL POLAR.

Buitenaanzicht

Stoombad met lichttherapie

Woonruimte of wellnessruimte? Dat is voor ons hetzelfde. Het glas van stoombad van D12 creëert een vloeiende overgang tussen het wellness- en woongedeelte. Maar het stoombad D12 van KLAFS past niet alleen qua uitstraling perfect in uw interieur: dankzij de innovatieve modulaire samenstelling is de cabinegrootte en de zitindeling variabel.

Voortreffelijk design

Het stoombad D12 heeft al enkele prijzen in de wacht gesleept en daar zijn we bijzonder trots op. Maar het belangrijkste criterium voor succes is en blijft in de eerste plaats uw tevreden glimlach. 

Foto's

Design

Stoombad D12 ORO NERO

Stoombad D12 ORO NERO

De D12 Oro Nero is de meer expressieve designversie van het modulaire glazen stoombad D12 van de hand van het designerteam van Henssler & Schultheiss. De minimalistische vormgeving van het stoombad wordt bovenal onderstreept door pure geometrische structuren en de toepassing van materialen als glas, aluminium en steen. Het goudkleurige bloemmotief op een zwarte ondergrond vormt een spannend contrast. Een contrast dat de D12 Oro Nero een uitgesproken eigen karakter geeft.

Stoombad D12 Argento Bianco

D12 Argento Bianco

Het stoombad D12 in de designversie Argento Bianco met zilverblauwe accenten valt op dankzij de minimalistische vormgeving met elegante, geometrische lijnen en het gebruik van materialen als glas, aluminium en steen.

Eigenschappen

Eigenschappen

  • Het stoombad D12 vindt op elegante wijze zijn plek in iedere ruimte.
  • Zitgedeelte naar keuze uitgevoerd in teakhout, natuursteen, of keramiek.
  • Variabele cabinegrootte dankzij innovatieve modulaire constructie.
  • Nieuwe, innovatieve KLAFS-stoomtechnologie MK5, voor stoomgeneratie met iedere willekeurige waterkwaliteit.
  • Automatische geurdosering.
  • Energiebesparingspakket KLAFS GREEN STEAM ter vermindering van het energieverbruik.
  • Installatie door onze gekwalificeerde monteurs.