Stoombad MATTEO THUN

Design-Sauna Matteo Thun: Viel Holz, viel Glas, viel Privatsphäre.

Stoombad MATTEO THUN

Een ontwerp van Matteo Thun en Antonio Rodriguez.

Beschrijving

Interieur

Het is de kleur van de onschuld en reinheid: wit. Een volwaardig stoombad van wit marmer. en glas. Zoals u hier ziet. De voorkant van matglas trekt de aandacht met een symfonie van royale opaline vlakken afgewisseld met smalle doorkijkjes, wat het transparante karakter een fascinerende uitstraling geeft. De achterkant van de zijwanden en de achterwand zijn bekleed met vochtproof, horizontaal aangebrachte kwarts, waardoor het grafische karakter van het glasfront wordt doorgetrokken. Een ruimte in de ruimte.

Lichtconcept

Stoombad MATTEO THUN: De hemel op aarde.

Hemels. Ook het licht.
Een hemel op aarde creëren, dat was de basisgedachte; en dat lijkt ook de visie achter het lichtconcept te zijn. De verlichting is in het plafond geïntegreerd. Hierdoor wordt een gevoel gecreëerd van binnenvallend zonlicht. De achterwand wordt ook met een indirecte lichtbron verlicht.

Foto's

Design

Design: Matteo Thun & Antonio Rodriguez

Stoombad MATTEO THUN: Het designer-duo Matteo Thun en Antonio Rodriguez.
Stoombad MATTEO THUN: Het designer-duo Matteo Thun en Antonio Rodriguez.

Het productdesign van Matteo Thun en Antonio Rodriguez is herkenbaar aan de heldere lijnen en hun voorliefde voor het werken met warme, natuurlijke materialen. Aan ieder project gaat een grondige analyse van de beschikbare materialen en technologieën, de te bedienen markten en de opdrachtgevers vooraf. Alle deze aspecten worden in het design meegenomen en zo ontstaan objecten met een ongeëvenaarde esthetiek en een unieke functionaliteit. Met hun innovatieve designs streven Matteo Thun en Antonio Rodriguez er vaak naar om nieuwe belevingen te creëren bij het dagelijkse gebruik van dingen.

TWEE WELLNESSBELEVINGEN, ÉÉN DESIGNTAAL

Stoombad MATTEO THUN: Het designer-duo Matteo Thun en Antonio Rodriguez.

Visie ontmoet innovatie. Design ontmoet handwerk. De samenwerking van KLAFS met Matteo Thun en Antonio Rodriguez was het toonbeeld van gelijkgestemdheid Aan de ene kant de architecten en designers Matteo Thun en Antonio Rodriguez. Aan de andere kant de inbreng van de unieke vakkennis op het gebied van sauna en spa van KLAFS. Het resultaat: twee wellness-oases met totaal verschillende karakters, functies en details, maar die elkaar desalniettemin perfect aanvullen.

Eigenschappen

Eigenschappen

  • Van het designer-duo Matteo Thun en Antonio Rodriguez.
  • Volledig afgesloten van de buitenwereld, zonder de blik naar buiten te verliezen.
  • Heldere lijnen, vierkante volumes en indirecte verlichting.
  • Geen storende elementen, geen zichtbare techniek die het gevoel van ontspanning aantasten.
  • Nieuwe, innovatieve KLAFS-stoomtechonologie MK5, voor stoomgeneratie met iedere willekeurige waterkwaliteit.
  • Installatie door onze gekwalificeerde monteurs.