Sauna-Technik, Dampfbad-Technik und Energieeffizienz - mit KLAFS haben Sie einen zuverlässigen Partner beim Thema Technik für Ihr Spa.

Techniek

HET HART VAN DE SAUNA.

De keuze van de juiste kachel moet centraal staan bij de aankoop van een sauna. Wij adviseren u graag over KLAFS saunakachels, van kleine en compacte tot de grotere bijzondere kachels.

SAUNAKACHELS

KLAFS Sauna-Steuerungen sind intuitiv zu bedienen.
MEER DAN SAUNA AAN /SAUNA UIT.

Modernste technologie in een aantrekkelijke, elegante optiek op een klein oppervlak: u kunt er uw wellness  programma intuïtief mee instellen. En met de Sauna App zelfs al van onderweg.

SAUNA BEDIENING


Infrarot-Zusatzausstattung InfraPLUS: Wunderbare Bereicherung für das SANARIUM
WARMTE HELPT.

De hoogwaardige SensoCare infrarood verwarming technologie van Physiotherm is integreerbaar in de sauna of is als infraroodcabine verkrijgbaar.

INFRAROOD

Dampfbad MATTEO THUN: Detail
STOOM IN ZIJN MOOISTE VORM.

KLAFS verdampers produceren de mooiste stoom - indien gewenst ook met geuren. Ze zijn technisch modern en gemakkelijk te onderhouden.

VERDAMPER


GREEN SAUNA-Paket für energiesparendes Saunieren.
ALLEEN BESCHIKBAAR IN HET GROEN:
Green Sauna

Met KLAFS ontspant zelfs de natuur, want met het Green Sauna-pakket wordt het warmteverlies in de sauna verminderd en bespaart u energie.

Green Sauna

... EN GREEN STEAM

Doordachte ventilatie zorgt voor een goed stoombadklimaat in elk KLAFS-stoombad - en dat met een optimale energiebalans.

Green Steam


SAUNA-BEDIENING VAN ONDERWEG

Met de KLAFS App bent u flexibel in het aansturen van uw sauna. Zo kunt u uw sauna of SANARIUM® comfortabel van onderweg starten. U bespaart uzelf de opwarmfase, want uw sauna staat klaar, voorverwarmd tot de gewenste temperatuur. Aan- en uitzetten, de status controleren, de tijd voorselecteren en de luchtvochtigheid regelen – dat is het comfort dat onze KLAFS App biedt. Hij is ontworpen voor de SANARIUM® met besturing 21033 of TOUCHCONTROL en is beschikbaar voor alle gangbare smartphone-besturingssystemen. Het KLAFS veiligheidsconcept ASC beschermt tegen onjuist gebruik: als de saunadeur wordt geopend terwijl de aan-schakelaar op afstand wordt geactiveerd, registreert de deurcontactschakelaar dit en voorkomt dat uw sauna wordt ingeschakeld. Uw sauna kan alleen op afstand bediend worden na controle vooraf. Met de KLAFS App heeft u nu de KLAFS saunabesturing bij u, waar u ook bent. En bovendien een gevoel van veiligheid.


SAUNA EN SANARIUM® -TECHNOLOGIE VOOR WELLNESSFACILITEITEN

Sauna en SANARIUM® -technologie voor de spa, dayspa, hotel of cruiseschip moeten aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen. En dat is wat alle KLAFS spafaciliteiten doen, met verschillende kwaliteitslabels zoals VDE en RAL bevestigen. Veiligheid in de spa is de hoogste prioriteit, niet alleen voor de gasten, maar ook voor de exploitanten. Wij garanderen deze met de nieuwste sauna- en stoombadtechnologie op het hoogste niveau. Bijvoorbeeld KLAFS Control, de tool waarmee u uw saunalandschap op afstand kunt bewaken: uw bad- of saunameester bestuurt en bewaakt het saunasysteem via smartphone of PC de klok rond en kan het ook bedienen.