Saunakachels

De kachel werd altijd al beschouwd als het hart van de sauna. Ook bij ons speelt de met stenen gevulde warmtebron hierbij een centrale rol.

Uitgebreid advies, uitgekiend design en de hoogste kwaliteit staan daarom centraal bij de keuze van de juiste kachel. Want ze moet niet alleen een uitstekend saunabad mogelijk maken, maar u ook heel lang van dienst zijn.  Wij garanderen innovatieve en veilige technologie die eenvoudig te gebruiken is. Op particuliere saunakachels van KLAFS bieden wij u 2 jaar garantie. Al onze kachels scoren met modern design – van klein tot groot:


SAUNAKACHEL VAN KLEIN TOT GROOT

De keuze van de saunakachel hangt niet alleen af van het ontwerp, maar vooral ook van de grootte van de cabine, omdat de kachel de hele sauna binnen een redelijke tijd tot de gewenste temperatuur moet kunnen verwarmen. Ter inspiratie hebben wij voorbeelden samengesteld voor thuis (kleine saunakachels) en voor de commerciële sauna (grote saunakachels). Onze deskundige adviseurs adviseren u graag over de gewenste saunagrootte voor uw droomsauna in een van onze KLAFS-showrooms.


DE SAUNAKACHEL VAN SAUNAFABRIKANT KLAFS

De saunakachel is altijd al het hart van de sauna geweest. Ook bij KLAFS speelt de saunakachel een centrale rol: Uitgebreid advies, uitgekiend design en de hoogste kwaliteit staan daarom centraal bij de keuze van de juiste saunakachel. Want ze moet niet alleen een uitstekend saunabad mogelijk maken, maar u ook heel lang van dienst zijn. Onze vrijstaande MAJUS-kachel bereikt dit door een uitzonderlijk lage verwarmingsstaafbelasting, waardevolle materialen zoals roestvrij staal of gegoten aluminium en de strikte scheiding van de verwarmingsstaven van de saunastenen. Hoewel onze nieuwe kachel FERO veel compacter is, heeft hij vergelijkbare eigenschappen. Met zijn respectievelijk   7, 14 en 40 kg kg vervuilingsvrije en extreem hittebestendige olivijnstenen loopt hij ook ver voor op conventionele kachels - voor veel gezonde sauna-uren. Als u die met het hele gezin wilt doorbrengen, is ons kindvriendelijke, verborgen BONATHERM onderbankverwarmingssysteem, ook verkrijgbaar als SANARIUM met SaunaPUR®, een goede keuze. Al onze kachels hebben hun hoge kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid gemeen. Dankzij de bijzonder gunstige luchtstroming en dus lage uitblaastemperaturen creëren ze een perfect behaaglijk klimaat.