KLAFS sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS: vrijstaande kachel in modern design

KLAFS sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Vrijstaande kachel in modern design

Beschrijving

Onze MAJUS vrijstaande kachel is dankzij het moderne en toch tijdloze design gegarandeerd de blikvanger van uw sauna, of het nu als sauna- of als SANARIUM®-kachel is.

Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS
Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Dankzij het nieuwe ontwerp heeft de MAJUS met zijn vulcapaciteit van 60 kg saunastenen hetzelfde opgietgedrag als andere kachels met aanzienlijk meer steenvolume. In combinatie met de saunabesturing 21029 is dan ook de SaunaPUR®-functie mogelijk, die u een originele sauna-ervaring biedt. Deze kachel overtuigt niet alleen door zijn uiterlijk en techniek, maar ook door zijn brede scala aan functies - en voldoet ook aan alle veiligheidsnormen die voor het VDE-keurmerk vereist zijn.

Turboheat

Turboheat

KLAFS patentierte Turboheat Funktion
Dank Turboheat-Funktion sind 90 °C in der Sauna in nur 20 Minuten erreicht (Raumtemperatur 20 °C)

Met de gepatenteerde Turboheat-functie van onze MAJUS saunakachel wordt in slechts 20 minuten een temperatuur van 90 °C bereikt. Dit bespaart niet alleen tijd voor een spontane saunabad, maar ook energie. Dankzij de innovatieve luchtstroming kan de MAJUS de verwarmde lucht direct in de cabine laten stromen wanneer de turbo klep geopend is, zodat deze zonder vertraging wordt verwarmd. Als de turbo klep gesloten blijft, worden de stenen in de oven eerst op de traditionele manier verwarmd en vervolgens wordt met de stenen op hun beurt de cabine opgewarmd - voor een aangename stralingswarmte.

KLAFS sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS Turboheat gesloten
KLAFS sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS Turboheat gesloten
KLAFS sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS Turboheat geopend
KLAFS sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS Turboheat geopend

Bilder

Kenmerken

Kenmerken

 • Sauna of SANARIUM®-kachel MAJUS als vrijstaande kachel
 • met gepatenteerde Turboheat-functie
 • VDE-getest
 • extra grote stenen mand voor een vulling van ca. 60 kg originele Finse olivijnstenen voor een lange warmteopslag en intense opgietsessies
 • Mogelijk in combinatie met KLAFS saunabesturing 21029 SaunaPUR® functie, mogelijk in combinatie met KLAFS saunabesturing 21033 SANARIUM®.
 • Afmetingen 960 x 485 x 485 x 485 mm (H x B x D)
 • Kachelgewicht ca. 114 kg (inclusief olivijnsaunastenen)
 • Aansluitvermogen 6,0 kW, 230 V/400 V voor
 • saunavolume 7,0 m³ tot 8,4 m³
 • Aansluitvermogen 9,0 kW, 230 V/400 V, voor
 • saunavolume 8,5 m³ tot 15,0 m³

SANARIUM MET SAUNAPUR® - OOK VERKRIJGBAAR ALS MODIFICATIE KIT

De SANARIUM met SaunaPUR® bevat de MAJUS-saunakachel in combinatie met de bediening 21033. Met deze apparatuur kunt u genieten van vijf verschillende vormen van baden in uw eigen sauna. En met de SaunaPUR® functie kunt u de sauna op een natuurlijke manier gebruiken. De kachel wordt voorverwarmd tot 80 tot 95 °C en vervolgens uitgeschakeld. Dit leidt tot een zachte stralingswarmte. Intensieve opgietingen compenseren een temperatuurdaling – voor een origineel saunagevoel. En dankzij de in de vochtigheidssensor geïntegreerde luidspreker, inclusief tien muziekstukken of natuurlijke geluiden die in de besturing zijn opgeslagen, kunnen ook uw oren zich ontspannen. De SANARIUM met SaunaPUR® kan ook achteraf in een bestaande KLAFS-sauna worden ingebouwd: Aansluitvermogen 6,0 kW of 9,0 kW, 230 V/400 V voor saunavolume van 7,0 m³ tot 15,0 m³.