Roman Weidenfeller

De saunadroom van de Duitse topkeeper Roman Weidenfeller

Hier ontspant de populaire keeper van Borussia

Sport & Sauna

Regenereren als een profsporter

Succesvolle topsporters kennen het positieve effect van een regelmatig saunabezoek op hun gezondheid en prestaties. Ze brengen dan ook graag en regelmatig tijd in hun eigen sauna door.

De spelers van Borussia Dortmund maken daarom voor en na de trainingen en wedstrijden thuis graag gebruik van hun KLAFS-sauna. Maar de doelman van Borussia, Roman Weidenfeller, ging nog een stapje verder dan zijn ploeggenoten: hij liet KLAFS zijn eigen privé-sauna thuis inrichten. Hier ziet u wat deze populaire voetbalster uit de Bundesliga onder regeneratie op professioneel niveau verstaat.

Details

Transparant en comfortabel

De saunadroom van de Duitse topkeeper Roman Weidenfeller

De basis voor de individuele sauna van Roman Weidenfeller is de SHAPE die vervolgens door KLAFS volledig aan zijn wensen werd aangepast met royale glasfronts. De doelman wilde ook een comfortabele bediening en daarom koos hij voor het elegante bedieningspaneel TOUCHCONTROL – met één druk op de knop kan hij genieten van de voorgeprogrammeerde wellnessprogramma’s.

Aanspannen en ontspannen

Aanspannen en ontspannen: Om altijd in topvorm te zijn, traint Roman Weidenfeller thuis regelmatig met gewichten en brengt hij tijd door op zijn Ergometer.

Om altijd in topvorm te zijn, traint Roman Weidenfeller thuis regelmatig met gewichten en brengt hij tijd door op zijn Ergometer. Daarna stapt hij uiteraard de sauna in, want als professionele sporter weet hij maar al te goed dat de weldadige warmte zijn spieren goed zal doen en dat een saunabad de regeneratie bevordert.

Een diep doordringende warmte

Roman Weidenfeller - een diep doordringende warmte - InfraPLUS

Roman Weidenfeller maakt in zijn KLAFS-sauna ook graag gebruik van de Infrarood-accessoire InfraPLUS, onze intelligente extra module waarmee hij zijn gespannen spieren snel weer los maakt. De infrarood-C-stralen zorgen voor een intense en gerichte verwarming van de rug. De vier SensoCare-sensoren passen de intensiteit van de infraroodstralen automatisch aan de huid aan.

Doelgericht ontspannen

Doelgericht ontspannen - Roman Weidenfeller - SWAY & SONNENWIESE®

Roman Weidenfeller is een bijzonder druk man. Veel tijd om te ontspannen, heeft hij dan ook niet. En daarom liet hij door KLAFS in zijn privé-sauna een SWAY plaatsen. Deze innovatieve schommellounger wiegt de doelman met lichte schommelbewegingen in een verkwikkende slaap. De ultieme powernap waarvoor hij zich niet eens hoeft uit te kleden. Dankzij de erboven bevestigde SONNENWIESE® geniet hij bovendien van alle weldaden die de zon ons biedt.

Foto's