Links en andere interessante pagina's


Dochterondernemingen

Röger GmbH, Sauna's en Infraroodcabines

De firma werd door Karl Röger in 1947 in het Duitse Schwäbisch Hall opgericht als bouwbedrijf en meubelmakerij, maar maakt sinds de jaren 1950 ook sauna's. Het duurde niet lang voordat de firma uitgroeide tot aanbieder van kwaliteitssauna's. Comfort, veiligheid en economisch verantwoord; de sleutelbegrippen van de firma sinds de oprichting. Vandaag de dag biedt Röger GmbH zijn klanten gebruikersvriendelijke producten, zoals Sauna's en Infraroodcabines voor thuis, evenals een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van wellness en sauna. Als saunaproducent legt Röger de nadruk op het leveren van betrouwbare producten van een gedegen kwaliteit met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor alle producten van Röger kunt u, voor wat betreft de constructie en afwerking van sauna's, rekenen op ruim 50 jaar ervaring. Röger GmbH is sinds 2011 een dochteronderneming van Klafs GmbH & Co. KG.

Naar de homepage van Röger GmbH, Sauna und Infrarotkabinen

Ook voor de aanleg van een eigen zwembad bent u ben bij hen in goede handen. Samen met onze dochteronderneming SSF zorgen wij voor een realisatie waarover u zich geen enkele zorgen hoeft te maken. En ongeacht van uw wensen: een privé zwembad in de tuin, een whirlpool of een binnenzwembad. U kunt het hele proces aan ons overlaten. Van het ontwerp en de planning, tot de bouw van het zwembad inclusief het onderhoud. Vakkundig advies over de modernste zwembadtechnologie, uiteraard inclusief onderhoud en/of de renovatie van uw bestaande zwembad. Dat noemen wij een allround verwenprogramma.

Naar de homepage van SSF Pools by KLAFS


Verenigingen

Deutscher Saunabund e.V.

De vereniging wil de sauna in Duitsland oner de aandacht brengen en informatie verstrekken over wetenschappelijk onderzoek en technische vooruitgang op het gebied van sauna. Daarnaast bieden ze advies aan leden over de exploitatie, aanschaf en het plaatsen van een sauna.

DEHOGA Bundesverband

Overkoepelend orgaan voor ondernemers- en beroepsorganisatie dat de belangen van horecagelegenheden in Duitsland behartigt.


Samenwerkingsverbanden & Partners

Babor Cosmetica

Luxe natuurlijke cosmetica, Beauty trends en Online shop.

Fraunhofer InHaus-Zentrum

Intelligente ruimte- en gebouwsystemen

Geplan Design

De focus ligt op architectuur en interior design van hotels, wellnesscentra, restaurants en bars.

Prof. Dr. med. Karl-Ludwig Resch

Directeur van Deutsches Institut für Gesundheitsforschung

SanVino

Vino cura naturalis - Cosmetica op basis van druivenolie

Schwörer Haus KG

"Niemand bouwt betere eengezinswoningen voor een dergelijk gunstige prijs. Dat is elk jaar opnieuw onze grootste uitdaging."

Life Fitness

Fitnessapparatuur voor professioneel en particulier gebruik.

WHD - Wellness Hotels Deutschland

WHD is het overkoepelend orgaan dat de belangen behartigt van top-horecabedrijven in de wellnessbranche uit Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland.


Overig

RAL-keurmerk

Het RAL-keurmerk biedt de consument houvast en bescherming op vrijwel ieder maatschappelijk gebied. En dus ook voor wat betreft sauna's en infraroodcabines.

Der Blaue Engel

Het keurmerk der Blaue Engel werd in 1978 in het leven geroepen en is sindsdien toonaangevend voor milieuvriendelijke producten en diensten. Het is wereldwijd een van de bekendste milieulabels. Alleen ondernemingen die zich inzetten voor een beter milieu mogen het keurmerk voeren. Der Blaue Engel is een ecologisch baken, dat consumenten de weg wijst naar de betere ecologische producten en een milieubewust consumptiegedrag stimuleert.