Pendelbank SWAY

Pendelliege SWAY

Pendelbank SWAY

Dé schommellounger voor uw powernap.

Beschrijving

De eerste ligstoel die beweegt zodat u tot rust kunt komen.

Voortaan tankt u tijdens het slapen nieuwe energie: met powernapping. U hoeft alleen uw ogen te sluiten – de SWAY, de nieuwe lounger van KLAFS wiegt u met een lichte schommelbeweging in slaap.

Al na enkele seconden neemt een weldadig gevoel bezit van uw lichaam en u vergeet alles om u heen, zelfs het schommelen van de lounger neemt u niet meer waar. De schommelfrequentie zorgt er namelijk voor dat lichaam en geest volledig tot rust komen. Zelfs als u niet in een diepe slaap wegzakt, volstaan 15 à 20 minuten om verkwikt wakker te worden. Een fijne bijwerking is dat uw concentratie- en prestatievermogen wordt verhoogd en u de dag met nieuwe energie voortzet. Ongeacht het tijdstip.

Details

Onderzoeksresultaten

Schommellounger SWAY hartslagvariabiliteit

De onderzoeksresultaten van het Fraunhofer IAO leveren het bewijs: De schommelbeweging van de SWAY zorgt ervoor dat men sneller en beter ontspant dan tijdens een gewone rustpauze.

Schommelbeweging

Schommellounger SWAY

Slaap is de beste manier om te ontspannen, daar is men het wereldwijd over eens. Overdag even de ogen sluiten, het bevordert het herstel van het lichaam en komt niet alleen het concentratie-, prestatie- en reactievermogen ten goede, ook het risico op een hartinfarct neemt af. Dankzij de unieke schommelbeweging is de lounger een doeltreffende weldaad voor lichaam en geest.

Installatie

Schommellounger SWAY hoofddeel naar beneden

Technische details werden onzichtbaar weggewerkt, de lounger lijkt te zweven, en u ook. Praktisch neveneffect: de in hoogte verstelbare poten zorgen op ieder type vloer voor stabiliteit.

Kleurenassortiment

U kunt de kleur van de hoezen zelf bepalen, zodat deze naadloos bij uw interieur aansluiten. Het imitatieleer voelt zacht aan, is extreem robuust en maakt het schoonmaken van de lounger kinderspel. De superieure afwerking en de kwaliteit die u van KLAFS gewend bent, zijn uw garantie dat u vele jaren van uw SWAY kunt genieten.

Afstandsbediening

Schommellounger SWAY hoofddeel naar boven

Elegant en functioneel: De in hoogte verstelbare hoofdsteun kan met één druk op de knop worden ingesteld. Deze en ook de schommelfunctie bedient u eenvoudig met de afstandsbediening.

Foto's

Technologie

Motor en onderliggende constructie

Schommellounger SWAY schommelbeweging
Schommellounger SWAY schommelbeweging

Om de motor en onderliggende constructie te perfectioneren, hebben onze experts samengewerkt met de wetenschappers het Fraunhofer IAO. Het resultaat: De motor beweegt vrijwel geruisloos - voor ongeëvenaard comfort en weldadige ontspanning.

Veiligheidsconcept

Een veiligheidsconcept waar ook TÜV achterstaat: de aluminiumkleurige sierstrips zorgen niet alleen voor een geraffineerde uitstraling, maar bieden dankzij het Safety Stop-concept ook voor maximale veiligheid. 

Eigenschappen

Eigenschappen

  • De nieuwe schommellounger voor thuis die u voor 15 à 20 minuten de wereld doet vergeten.
  • Bewezen snellere ontspanning dankzij de speciale schommelbeweging.
  • Modern en tijdloos design in uw favoriete kleur.
  • De hoogwaardige afwerking met de kwaliteit die u van KLAFS gewend bent, maakt de SWAY tot een exclusief meubelstuk.
  • Gebruiksvriendelijke afstandsbediening en een intelligent veiligheidsconcept.