Beschrijving

Met de AURORA sauna speelt KLAFS in op de trend naar bijzondere biologische vormen die op natuurlijke wijze lijken te zijn gegroeid:

In deze luxueuze speciale uitvoering buigt het plafond, inclusief het lichtontwerp, driedimensionaal naar de toeschouwer toe, wat bijna doet denken aan een beschermende boomtop. Een gevoel van onbezorgdheid wordt gecreëerd zonder dat de cabine haar royale visuele uitstraling verliest.

Typisch KLAFS: Niets past immers beter bij ons nieuwe verlangen naar comfort, vrijheid en natuurlijkheid dan duurzame, diep gevoelde ontspanning. Je kunt alleen echt ontspannen waar je je thuis voelt, in een stijlvol en toch huiselijk plekje om je terug te trekken. KLAFS wil precies zo'n plek voor u creëren.

Interieurinrichting

Interieur van de sauna AURORA

KLAFS Sauna AURORA
KLAFS Sauna AURORA

Hoogtepunt van het edele notenhouten of hemlock interieur met zijn zwevende ligbanken en de comfortabele saunakussens en -matten:

de elegante plafondlamp EUKLID. Van buitenaf gezien door de royale glazen voorkant maakt dit kunstwerk de AURORA tot een fascinerend toevluchtsoord voor het oog en de ziel.

Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO

KLAFS Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO
Het kleine broertje van de sauna kachel MAJUS

Voor kleinere sauna-maten waarin de MAJUS moeite heeft een plek te vinden, biedt de vrijstaande FERO-kachel een veilig alternatief. Met zijn onopvallende design past hij harmonieus in vele saunaseries en maakt hij intense opgietsessies mogelijk - vanwege zijn compacte formaat.

De FERO is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

MEER LEZEN

Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS
Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Dankzij het doordachte ontwerp heeft de MAJUS, met een vulcapaciteit van 60 kg saunastenen, uitstekende opgieteigenschappen voor intense hittegolven.

Met de gepatenteerde Turboheat-functie kunt u uw sauna in een handomdraai op temperatuur brengen en genieten van SaunaPUR® in combinatie met de saunabesturing 21029.

MEER LEZEN

Saunakachel BONATHERM

Onderbankverwarmingssysteem BONATHERM
KLAFS Onderbankverwarmingssysteem BONATHERM

Het BONATHERM onderbankverwarmingssysteem zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en een bijzonder aangenaam klimaat. Weggewerkt onder de bank, is hij niet alleen bijzonder kindveilig, maar zorgt hij ook voor extra ruimte.

De discrete opgiettrechter rondt het BONATHERM-concept harmonieus af.

MEER LEZEN

Saunabesturing 21029 T / 21033 T

KLAFS Saunabesturing 21029 T / 21033 T
KLAFS Saunabesturing 21029 T / 21033 T

De KLAFS saunabesturingen 21029 T en 21033 T overtuigen door hun minimalistische, elegante design, een hoogwaardige inleg in aluminiumlook (verkrijgbaar in 6 geanodiseerde kleuren) en een aparte voedingseenheid.

De vlakke, zwevende en zeer compacte stijl wordt gecompleerd door een intuïtieve bediening en een duidelijke gebruikersinterface.

Meer lezen

KLAFS TOUCHCONTROL Professional

KLAFS TOUCHCONTROL Professional
KLAFS TOUCHCONTROL Professional

Met de KLAFS TOUCHCONTROL Professional kunnen alle instellingen in de wellness eenvoudig en overzichtelijk worden bediend en gepland.

Het aantrekkelijke design van deze bedieningseenheid, bestaande uit een stevige aluminium behuizing en een krasbestendig "Touch Screen" met hoge resolutie, is net zo overtuigend als de functionele technologie.

Meer Lezen

Foto's

Kenmerken

Kenmerken

  • Talrijke maten zijn standaard verkrijgbaar.
  • Buitenbekleding met grote glazen pui zonder kozijn
  • De ""zwevende"" ligbanken maken de sauna nog eleganter
  • Binnenbekleding en saunabanken in Hemlock, alternatief in notenhout
  • De comfortabele MOLLIS saunakussens en -matten verhogen het zit- en ligcomfort
  • Innovatief verlichtingsdesign: het organisch gekoepelde EUKLID lichtplafond maakt van uw saunasessie een fascinerende, comfortabele ervaring op het hoogste niveau
  • Individualiteit: Onze experts hebben oplossingen op maat voor moeilijke ruimtelijke omstandigheden en hoekige ruimtes.
  • 5 jaar garantie op uw particuliere sauna en 2 jaar op de saunakachel en saunabesturing.