Beschrijving

HET OPTIMALE INSTAPMODEL

De HOME-sauna trekt ieders aandacht en is een van de voordeligste RAL-geteste sauna's op de markt. Hij overtuigt door zijn hoogwaardige standaarduitrusting en uitgebreide accessoires.

Zijn grootte kan worden gevarieerd in stappen van 10 cm en u hebt ook de keuze uit verschillende buitenbekledingen. Met extra details zoals ramen, handdoekhouders en haken is de sauna niet alleen perfect met het oog op het budget. In het interieur wordt deze indruk voortgezet door ergonomisch gevormde rugleuningen en hoofdsteunen.

Interieurinrichting

Interieurinrichting van de sauna HOME

KLAFS Sauna HOME Interieurinrichting
De HOME sauna is een van de voordeligste sauna's op de markt die het RAL-keurmerk heeft.

Wanneer u uw ogen in een HOME-sauna laat dwalen, is het eerste wat u opvalt de hoogwaardige binnenbekleding. Deze is volledig in hemlock uitgevoerd en is ook verkrijgbaar in 4 rustieke varianten van Scandinavische vurenhout.

De LUMA saunalamp en de ergonomisch gevormde rugleuningen in abachi met het opgedrukte KLAFS-logo en een "onzichtbare" donkere onderconstructie zorgen voor een lichte uitstraling en een fraaie look. 

Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO

KLAFS Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO
Het kleine broertje van de sauna kachel MAJUS

Voor kleinere sauna-maten waarin de MAJUS moeite heeft een plek te vinden, biedt de vrijstaande FERO-kachel een veilig alternatief. Met zijn onopvallende design past hij harmonieus in vele saunaseries en maakt hij intense opgietsessies mogelijk - vanwege zijn compacte formaat.

De FERO is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

MEER LEZEN

Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS
Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Dankzij het doordachte ontwerp heeft de MAJUS, met een vulcapaciteit van 60 kg saunastenen, uitstekende opgieteigenschappen voor intense hittegolven.

Met de gepatenteerde Turboheat-functie kunt u uw sauna in een handomdraai op temperatuur brengen en genieten van SaunaPUR® in combinatie met de saunabesturing 21029.

MEER LEZEN

Saunabesturing 18028

Saunabesturing 18028
Saunabesturing 18028

De KLAFS saunabesturing 18028 in een elegant, vlak design met een hoogwaardige inzet in aluminiumlook wordt eenvoudig elektronisch geregeld en zorgt zo altijd voor een optimaal saunaklimaat.

De besturing omvat ook spat- en oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling na 4 uur.

Meer lezen

Saunabesturing 21029 / 21033

KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033
KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033

De KLAFS saunabesturing 21029 en 21033 (SANARIUM®) in het elegante, vlakke One Box Design met hoogwaardig bedrukt glas heeft een briljant, volledig grafisch 7,0 inch kleurendisplay en overtuigt door intuïtieve bediening en heldere presentatie.

Op verzoek zijn de besturingen ook verkrijgbaar als T-modellen met een aparte voedingseenheid.

Meer lezen

Foto's

Kenmerken

KENMERKEN

  • Tussenmaten in stappen van 10:10 cm zijn standaard verkrijgbaar
  • Buitenbekleding in Scandinavisch vurenhout, alternatief ook wit gebeist, in hemlock of vurenhout (ook geborsteld en gestoomd).
  • Kleinere HOME-sauna's zijn ook mogelijk met 230 V-aansluiting.
  • Saunabediening verkrijgbaar in elegant T- design. Spraakbesturing (D + GB) met Echo Dot op aanvraag.
  • Romeo en/of Julia saunalamp en SUNSET rugleuningverlichting
  • Verdere ontspanning wordt geboden door het SANARIUM®, InfraPLUS® of de zuurstoftoepassing SANO2
  • Saunakussens en saunamatten uit de MOLLIS-serie verhogen het ligcomfort 5 jaar garantie op uw eigen sauna en 2 jaar op de saunakachel en saunabesturing.