Sauna bediening

Bedienung Saunasteuerung

Sauna bediening

De oorspronkelijke Finse sauna's boden een welkome afwisseling van het koude leven van alledag, maar strikt genomen waren er slechts twee instelmogelijkheden: Vuur aan of uit – de rest werd door de natuur gedaan. De saunabedieningen van KLAFS zijn daarentegen uitgerust met veel geavanceerde technologie: Microprocessoren, fase-gestuurde schakeling van de relais en een diagnosesysteem zorgen voor meer comfort, levensduur en veiligheid.

KLAFS SAUNA BEDIENING

KLAFS BEDIENINGEN

Met hun elegante, vlakke design passen de KLAFS-besturingen harmonieus op elk saunamodel. In alle KLAFS-bedieningssystemen is de gehele technologie gemakkelijk toegankelijk en dus gemakkelijk te onderhouden. Ze laten op indrukwekkende wijze zien hoe mooi de combinatie van originele sauna-ideeën en moderne technologie kan zijn.

Saunabediening 21029 T / 21033 T
Saunabediening 21029 T / 21033 T
Saunabediening 21029 / 21033
Saunabediening 21029 / 21033
Saunabediening 18028
Saunabediening 18028
Saunabediening 18043
Saunabediening 18043

Dankzij het grote "Touch Screen" en de intuïtieve gebruikersinterface is de bediening van de besturingen 21029 en 21033 ondanks de geavanceerde elektronica uiterst eenvoudig. Sommige van de intelligente apparaten hebben ook een individueel en meerdere standaard programma's voor sauna- en SANARIUM® -gebruik. Een automatische programmaherhaling zorgt voor het klimaat dat u de vorige keer heeft gekozen. Een inschakelvoorkeuze maakt het mogelijk om bij thuiskomst een perfect verwarmde sauna te vinden. Alle VDE-geteste bedieningselementen bieden u vele handige functies.


KLAFS Sauna App

KLAFS SAUNA APP

KLAFS SAUNA-APP
KLAFS SAUNA-APP

Natte sneeuw op de snelweg, een verrassende stortbui tijdens het joggen in het bos, zonsondergang op de skipiste: momenten wanneer u zich verheugt op uw komende saunabad. Met de KLAFS App kunt u uw SANARIUM® comfortabel van onderweg starten. Zo bespaart u zich de opwarmfase, de SANARIUM® wacht op u bij de gewenste temperatuur. Aan- en uitzetten, de status controleren, de tijd instellen en de luchtvochtigheid regelen - dat is het comfort dat onze app biedt. Hij is ontworpen voor de SANARIUM® met besturing 21033 of TOUCHCONTROL en is beschikbaar voor alle gangbare smartphone-besturingssystemen. Alle KLAFS App programma's en bedieningselementen zijn net zo intuïtief en gebruiksvriendelijk als onze bedieningen. Ook meerdere gebruikers kunnen met de SANARIUM® communiceren via hun smartphone. Het KLAFS ASC veiligheidsconcept is er ook voor u, als u er niet bent en beschermt tegen onjuist gebruik: als de saunadeur tijdens de geactiveerde activering op afstand wordt geopend, registreert de deurcontactschakelaar dit en voorkomt dat uw sauna wordt ingeschakeld. De SANARIUM® kan alleen op afstand worden bediend na voorafgaande controle. Met de KLAFS App kunt u nu uw wellness programma overal mee naartoe nemen. En bovendien een gevoel van veiligheid.

1. Controleer en activeer de sauna op afstand op uw bediening met WLAN-module.
1. Controleer en activeer de sauna op afstand op uw bediening met WLAN-module.
2. De sauna is klaar voor gebruik.
2. De sauna is klaar voor gebruik.
3. Start uw sauna van onderweg, kom thuis en ontspan.
3. Start uw sauna van onderweg, kom thuis en ontspan.


TOUCHCONTROL

TOUCHCONTROL

Sauna bediening TOUCHCONTROL aluminium
Saunasteuerung TOUCHCONTROL Aluminium

Met de elegante saunabediening TOUCHCONTROL doet het grootst mogelijke comfort zijn entree in uw wellnessruimte: Voor het eerst kunnen saunadeskundigen met één druk op de knop geavanceerde wellnessprogramma's starten. Niet alleen is de juiste temperatuur ingesteld, maar ook de bijbehorende optionele extra's worden geactiveerd. In totaal zijn er 12 vaste programma's beschikbaar, allemaal met informatie over het proces en de medische effecten. Of u kunt tot 10 individuele programma's definiëren - precies zoals u dat wilt. Maar TOUCHCONTROL is nog innovatiever: chic, extra plat design, eenvoudige bediening, wachtwoordbeveiliging, hoge resolutie en krasbestendig "Touch screen", solide aluminium behuizing, aansluitmogelijkheid op het gebouwbeheersysteem, service-interface, line-in voor MP3 - bezoek om alle highlights te leren kennen een van onze showrooms. Daar ervaart u TOUCHCONTROL van dichtbij: de aantrekkingskracht van aanraken en ontdekken, de eenvoudige bediening van complexe systemen en dus nog meer voorplezier op uw eerste sessie in uw wellnessruimte.


TOUCHCONTROL Professional

KLAFS TOUCHCONTROL Professional

Aan de buitenkant overtuigt de KLAFS TOUCHCONTROL Professional met zijn elegante, vlakke design van massief aluminium behuizing met krasbestendig "Touch screen". Ook het binneleven heeft veel te bieden: De controller kan tot twaalf cabines besturen en beheren, of het nu gaat om sauna, SANARIUM® of stoombad. Daarnaast is er wachtwoordbescherming, verbinding met het gebouwenbeheersysteem, een service-interface, een line-in voor MP3 en individuele sauna- en wellnessprogramma's, alles volgens uw wensen.

Alle instellingen in de wellnessfaciliteit kunnen eenvoudig worden gepland en aangepast, wat voorheen veel werk vereiste. Met KLAFS TOUCHCONTROL Professional beschikt u over een beveiligd beheersysteem dat elke cabine individueel configureert voor elke dag van het jaar. Dit resulteert in aanzienlijk lagere onderhoudsvereisten en een optimaal energieverbruik. Overigens kunt u de outputfunctie gebruiken om op elk gewenst moment alle benodigde energiecijfers en -statistieken af te drukken. Zo heeft u het schriftelijk: meer zekerheid, lagere kosten.

KLAFS TOUCHCONTROL Professional meldt eventuele risico's direct op het scherm en waarschuwt u bovendien via SMS op uw mobiele telefoon – voor het geval u niet bij de bediening staat. U kunt rond de klok rekenen op een 360° service. De besturing geeft onmiddellijk storingen aan. Daarnaast bespaart u ook energie, personeel, middelen en onderhoud. Installatie en training door KLAFS-medewerkers is gegarandeerd in onze dienstverlening. Eenmaal ingesteld, stuurt uw badomgeving zich bijna vanzelf aan. Met de overzichtelijke dagelijkse, wekelijkse en jaarlijkse planning.

TECHNOLOGIE IN DETAIL VAN ONS HOTEL-, WELLNESS- EN SPA-BESTURINGSSYSTEEM - KLAFS TOUCHCONTROL

  •  Professional kan worden bediend vanuit het kantoor of de receptie
  • Risico's worden onmiddellijk op het scherm en via SMS gemeld
  • Alle cabines en waarden in één oogopslag
  • Met duidelijke dagelijkse, wekelijkse en jaarlijkse planning