Beschrijving

PUUR WELZIJN

Eenvoudig en elegant, de puristische sauna straalt volledig welbehagen uit, alleen al als je ernaar kijkt. De hoogglans buitenbekleding past stijlvol in elke sfeer, de royale glazen deur zorgt ervoor dat u niet alleen uw gedachten, maar ook uw blik kunt laten dwalen terwijl u een sauna bad neemt.

In het interieur ziet de wandbekleding van hemlock-hout er bijzonder elegant uit dankzij de fijne, horizontaal gemonteerde balkjes. Zoveel moois overtuigt niet alleen enthousiaste saunafans, maar ook de jury van de iG product design award.

Interieurinrichting

Interieurinrichting van de PURE sauna

Interieurinrichting van de PURE sauna
Interieurinrichting van de PURE sauna

Het interieur van de PURE is in geen geval ondergeschikt aan de elegantie van het exterieur. De wandbekleding van hoogwaardig hemlock-hout krijgt een bijzonder elegante uitstraling door fijne, horizontaal gemonteerde balkjes en indirecte verlichting.

Op verzoek kunnen wij de extra uitrusting KLEURENLICHT integreren, die dankzij LIFTLIGHT een positieve verstevigende uitwerking op de huid heeft. Voor ontspanning die u niet alleen kunt voelen, maar ook kunt zien.

Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO

KLAFS Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO
Het kleine broertje van de sauna kachel MAJUS

Voor kleinere sauna-maten waarin de MAJUS moeite heeft een plek te vinden, biedt de vrijstaande FERO-kachel een veilig alternatief. Met zijn onopvallende design past hij harmonieus in vele saunaseries en maakt hij intense opgietsessies mogelijk - vanwege zijn compacte formaat.

De FERO is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

MEER LEZEN

Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS
Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Dankzij het doordachte ontwerp heeft de MAJUS, met een vulcapaciteit van 60 kg saunastenen, uitstekende opgieteigenschappen voor intense hittegolven.

Met de gepatenteerde Turboheat-functie kunt u uw sauna in een handomdraai op temperatuur brengen en genieten van SaunaPUR® in combinatie met de saunabesturing 21029.

MEER LEZEN

Saunakachel BONATHERM

Onderbankverwarmingssysteem BONATHERM
KLAFS Onderbankverwarmingssysteem BONATHERM

Het BONATHERM onderbankverwarmingssysteem zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en een bijzonder aangenaam klimaat. Weggewerkt onder de bank, is hij niet alleen bijzonder kindveilig, maar zorgt hij ook voor extra ruimte.

De discrete opgiettrechter rondt het BONATHERM-concept harmonieus af.

MEER LEZEN

Saunabesturing 21029 / 21033

KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033
KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033

De KLAFS saunabesturing 21029 en 21033 (SANARIUM®) in het elegante, vlakke One Box Design met hoogwaardig bedrukt glas heeft een briljant, volledig grafisch 7,0 inch kleurendisplay en overtuigt door intuïtieve bediening en heldere presentatie.

Op verzoek zijn de besturingen ook verkrijgbaar als T-modellen met een aparte voedingseenheid.

Meer lezen

Saunabesturing 21029 T / 21033 T

KLAFS Saunabesturing 21029 T / 21033 T
KLAFS Saunabesturing 21029 T / 21033 T

De KLAFS saunabesturingen 21029 T en 21033 T overtuigen door hun minimalistische, elegante design, een hoogwaardige inleg in aluminiumlook (verkrijgbaar in 6 geanodiseerde kleuren) en een aparte voedingseenheid.

De vlakke, zwevende en zeer compacte stijl wordt gecompleerd door een intuïtieve bediening en een duidelijke gebruikersinterface.

Meer lezen

KLAFS TOUCHCONTROL Professional

KLAFS TOUCHCONTROL Professional
KLAFS TOUCHCONTROL Professional

Met de KLAFS TOUCHCONTROL Professional kunnen alle instellingen in de wellness eenvoudig en overzichtelijk worden bediend en gepland.

Het aantrekkelijke design van deze bedieningseenheid, bestaande uit een stevige aluminium behuizing en een krasbestendig "Touch Screen" met hoge resolutie, is net zo overtuigend als de functionele technologie.

Meer Lezen

Saunabesturing via de KLAFS Sauna App

Saunabesturing via de KLAFS Sauna App
Saunabesturing via de KLAFS Sauna App

Voor de momenten dat u zich al verheugt op de volgende saunasessie:

Met de KLAFS sauna-app kunt u uw sauna of SANARIUM® nu van onderweg starten.

Hij kan onder andere worden gebruikt om de temperatuur in te stellen, de status te controleren en de luchtvochtigheid te regelen.

Meer Lezen

Foto's

Kenmerken

Kenmerken

  • Deze puristische cabine is eenvoudig en elegant.
  • Nominatie voor de Duitse Designprijs 2011.
  • De buitenbekleding in witte hoogglanslak past stijlvol in elke omgeving.
  • Het PURE lig- en zitmeubilair is in twee stappen uitgevoerd en kan verschoven worden.
  • De FERO saunakachel is VDE-getest en zorgt samen met het KLAFS ontluchtingssysteem  voor een optimaal sauna klimaat.
  • Saunabesturing 21029 resp. 21033 in een elegant design met tal van functies en aansluitmogelijkheden. Ook op aanvraag verkrijgbaar als T-model.
  • Montage door onze gespecialiseerde monteurs.
  • 5 jaar garantie op uw particulieren sauna en 2 jaar op saunakachel en saunabesturing.

PURE van KLAFS werd bekroond met de gerenommeerde iF Product Design Award in Gold..

Op 2 maart 2010 was het dan zover – de sauna PURE van KLAFS, rückt  een knap staaltje design, trad toe tot de kring van groten uit de internationale designwereld: uit bijna 2.500 inzendingen uit 39 landen, werd de designsauna PURE, samen nog zo'n 50 andere producten, uitgeroepen tot het beste wat design biedt. De sauna PURE – werd voor het eerst in oktober 2009 aan het grote publiek voorgesteld – zet nieuwe maatstaven op het gebied van vorm en precisie. De superieure kwaliteit en het gebruik van prachtige materialen viel ook bij de jury in goede aarde. Met name de rechte belijning van het interieur met de geraffineerde afwerking van hemlock wist de jury te overtuigen. En ook de buitenkant van de sauna PURE met de nieuwe, trendy afwerking van witte hoogglanslak scoorde hoge ogen. Net als de meerdere malen onderscheiden saunacreaties VENTANO en PROTEO is ook het ontwerp van de PURE van de hand van het designerteam rondom Henssler & Schultheiss. De bekroonde sauna werd in 2010, tijdens de zes maanden durende iF Product Design Award Exhibition 2010 op het voormalige expo-terrein in Hannover aan de 250.000 internationale bezoekers voorgesteld. Met de iF Gold Award voor de designsauna PURE bereikt KLAFS een nieuwe mijlpaal in de reeks internationale designprijzen voor de vormgeving van sauna's.