Beschrijving

OPVALLEND, SPORTIEF, MODERN

De SHAPE-sauna is een perfecte combinatie van sportief, modern design en hoogwaardig comfort. Het onderscheidende karakter komt al tot uitdrukking in de hoogwaardige, die een heel bijzonder gevoel geeft. De glazen hoekgevel en de in het oog springende verticale deurgreep completeren de hoogwaardige indruk, die ook het interieur kenmerkt.

Sauna SHAPE - een tempel voor gezondheid en welzijn.

Interieurinrichting

Interieurinrichting van de SHAPE sauna

Interieurinrichting van de SHAPE sauna
Interieurinrichting van de SHAPE sauna

De binnenbekleding en lig- en zitbanken van de SHAPE-sauna zijn allemaal in hemlock uitgevoerd en creëren een unieke sfeer van ontspanning.

Een sterk accent wordt gevormd door de indirecte SUNSET-verlichting, die de aangename warmte met bijzonder zacht licht onderstreept. Net als een zonsondergang aan zee.

Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO

KLAFS Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO
Het kleine broertje van de sauna kachel MAJUS

Voor kleinere sauna-maten waarin de MAJUS moeite heeft een plek te vinden, biedt de vrijstaande FERO-kachel een veilig alternatief. Met zijn onopvallende design past hij harmonieus in vele saunaseries en maakt hij intense opgietsessies mogelijk - vanwege zijn compacte formaat.

De FERO is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

MEER LEZEN

Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS
Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Dankzij het doordachte ontwerp heeft de MAJUS, met een vulcapaciteit van 60 kg saunastenen, uitstekende opgieteigenschappen voor intense hittegolven.

Met de gepatenteerde Turboheat-functie kunt u uw sauna in een handomdraai op temperatuur brengen en genieten van SaunaPUR® in combinatie met de saunabesturing 21029.

MEER LEZEN

Saunakachel BONATHERM

Onderbankverwarmingssysteem BONATHERM
KLAFS Onderbankverwarmingssysteem BONATHERM

Het BONATHERM onderbankverwarmingssysteem zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en een bijzonder aangenaam klimaat. Weggewerkt onder de bank, is hij niet alleen bijzonder kindveilig, maar zorgt hij ook voor extra ruimte.

De discrete opgiettrechter rondt het BONATHERM-concept harmonieus af.

MEER LEZEN

KLAFS TOUCHCONTROL Professional

KLAFS TOUCHCONTROL Professional
KLAFS TOUCHCONTROL Professional

Met de KLAFS TOUCHCONTROL Professional kunnen alle instellingen in de wellness eenvoudig en overzichtelijk worden bediend en gepland.

Het aantrekkelijke design van deze bedieningseenheid, bestaande uit een stevige aluminium behuizing en een krasbestendig "Touch Screen" met hoge resolutie, is net zo overtuigend als de functionele technologie.

Meer Lezen

Saunabesturing 21029 / 21033

KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033
KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033

De KLAFS saunabesturing 21029 en 21033 (SANARIUM®) in het elegante, vlakke One Box Design met hoogwaardig bedrukt glas heeft een briljant, volledig grafisch 7,0 inch kleurendisplay en overtuigt door intuïtieve bediening en heldere presentatie.

Op verzoek zijn de besturingen ook verkrijgbaar als T-modellen met een aparte voedingseenheid.

Meer lezen

Saunabesturing 21029 T / 21033 T

KLAFS Saunabesturing 21029 T / 21033 T
KLAFS Saunabesturing 21029 T / 21033 T

De KLAFS saunabesturingen 21029 T en 21033 T overtuigen door hun minimalistische, elegante design, een hoogwaardige inleg in aluminiumlook (verkrijgbaar in 6 geanodiseerde kleuren) en een aparte voedingseenheid.

De vlakke, zwevende en zeer compacte stijl wordt gecompleerd door een intuïtieve bediening en een duidelijke gebruikersinterface.

Meer lezen

Saunabesturing via de KLAFS Sauna App

Saunabesturing via de KLAFS Sauna App
Saunabesturing via de KLAFS Sauna App

Voor de momenten dat u zich al verheugt op de volgende saunasessie:

Met de KLAFS sauna-app kunt u uw sauna of SANARIUM® nu van onderweg starten.

Hij kan onder andere worden gebruikt om de temperatuur in te stellen, de status te controleren en de luchtvochtigheid te regelen.

Meer Lezen

Foto's

Kenmerken

Kenmerken

  • SHAPE-sauna in een sportief, tijdloos design.
  • Glazen hoekpui met over de gehele omtrek een rasterzeefdruk .
  • Binnenbekleding volledig in hemlock.
  • Verfijnde buitenafwerking g met asymmetrisch afgewerkt oppervlak en 3D-diepte-effect.
  • De compacte vrijstaande FERO-saunakachel zorgt voor intensieve opgietsessies.
  • De saunabesturingseenheid 21029 is heel eenvoudige bedienbaar dankzij het grote ""Touch Screen"" en de intuïtieve gebruikersinterface.
  • Tussenmaten in stappen van 10:10 cm zijn standaard verkrijgbaar
  • Opbouw door onze getrainde gespecialiseerde monteurs.
  • 5 jaar garantie op uw particulieren sauna en 2 jaar op saunakachel en saunabesturing.

Sauna en sport

Training start al vóór de training! Spieren houden van fruit, dat is de brandstof die ze het liefste tanken: lichte koolhydraten, vitamines en elektrolyten. Als je je dan ook nog een kwartiertje rust gunt, kunnen de spieren ontspannen en is het lichaam klaar voor het volgende avontuur. Fietsen, zwemmen of hardlopen zijn de ideale ingrediënten voor het dagelijkse fitnessprogramma - zolang de spieren en gewrichten bij de les blijven. Het hart en de bloedsomloop moeten worden gestimuleerd – maar overdrijf het niet. Na de training heeft het systeem behoefte aan herstel. De sauna is daarbij een onmisbaar onderdeel omdat het lichaam hier krachtig kan herstellen: de krachtige warmteprikkel gevolgd door een koud dompelbad zorgen voor een optimale doorbloeding van de spieren. Zo krijgt spierpijn geen kans. In de sauna wordt het hart en de bloedsomloop als het ware getraind, de natuurlijke functie van de zweetklieren verbetert en tijdens de ontspanningsfase tussen de verschillende saunagangen wordt het celmetabolisme krachtig aangezwengeld. Terwijl u ontspant, geeft u uw lichaam wat het nodig heeft. Uw lichaam beloont u bij de volgende training met een extra dosis nieuwe energie.