Flexibele oplossingen voor iedere ruimte.

Maatwerk

Flexibele oplossingen voor iedere ruimte.

Als we om ons heen kijken, bekruipt ons al snel het gevoel dat iedereen wel wat meer ontspanning zou kunnen gebruiken. Iemand, u bijvoorbeeld, die op zo'n moment aan een sauna denkt, zet al een stap in de goede richting. Maar als u van mening bent dat deze droom vanwege plaatsgebrek niet voor u is weggelegd, dan vergist u zich. Ook uw saunawens kan gerealiseerd worden met een perfecte maatwerkoplossing van KLAFS. Onze vakmensen beschikken over zoveel ervaring, dat ze ook voor de meest complexe situaties - kleine ruimtes, veel hoeken etc. - een oplossing op maat hebben.

Sauna in het botenhuis, onder het puntdak. Ontwerp: Architectenbureau Falk von Tettenborn, München, Duitsland
Sauna in het botenhuis, onder het puntdak. Ontwerp: Architectenbureau Falk von Tettenborn, München, Duitsland

Schuine daken en balken creëren dan wel een gezellige sfeer, maar de plaatsing van een sauna wordt er niet gemakkelijker op. En ook voor ruimtes die op het eerste gezicht enkel obstakels bieden zoals schuine wanden of talrijke hoeken, geldt: dat wij daar altijd een welkome uitdaging in zien. Onze ervaren experts slagen er telkens weer in, om ook in de meest complexe ruimtes, een buitengewone en unieke sauna te creëren die naadloos in de omgeving opgaat. Uw eigen sauna gerealiseerd door onze experts met oog voor unieke oplossingen - uw garantie voor optimaal genieten van uw sauna.

Uw sauna ontstaat op papier. En eindigt met een tevreden gezicht. Het favoriete motief van onze deskundige adviseurs zijn 'ruitjes', want daarop neemt uw droomsauna, afgestemd op uw wensen en woonsituatie, vorm aan  . Van een zolderruimte met schuin dak tot een gewelfkelder - met de juiste oplossing laat zich altijd een plekje vinden voor uw sauna  . En dan zijn er nog onze talrijke modellen in de uitvoeringen waaruit u kunt kiezen uit onze productlijnen: PREMIUM, LOUNGE, PURE und en EMPIRE. Maar ook onze designsauna's, zoals de CHARISMA of SHAPE kunnen vrijwel overal worden geplaatst. En daardoor bent u verzekerd van veel, heel veel  saunagenot. We doen het allemaal om u te zien glimlachen.