Beschrijving

GEZELLIG,

dat betekent vandaag niet meer landelijk, spelonk-achtig of donker. Integendeel:

het designconcept van de AURA-sauna kenmerkt zich door een behaaglijke exclusiviteit en optische ruimte. Doorlopende glazen puien worden op aanvraag gecombineerd met het fijnste hemlockhout, de saunabanken lijken te zweven. De elegante sauna plafond verlichting en zachte saunakussens zorgen voor een uitnodigende lounge-sfeer. Pure gemeenzaamheid in balans met moderne uitstraling. Bij KLAFS komt deze interactie ook tot stand door innovatie: nieuwe textielsoorten bijvoorbeeld, die het hygiënisch gebruik van kussens in de sauna mogelijk maken en zo een comfortabel alternatief bieden voor de traditionele houten hoofdsteunen en rugleuningen.

Interieurinrichting

Interieurinrichting van de sauna AURA

In het interieur van de AURA zorgt de eerste indruk al voor emotionele ontspanning. Door het loungekarakter komt de nieuwe trend naar woonlijk design tot uiting.

Zacht, knuffelig textiel vindt ook zijn weg naar de sauna: innovatieve saunakussens en -matten uit de MOLLIS-lijn verhogen het comfort en de huiselijke flair. De technologie sluit naadloos bij de sauna aan.

Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO

KLAFS Sauna- en SANARIUM®-kachel FERO
Het kleine broertje van de sauna kachel MAJUS

Voor kleinere sauna-maten waarin de MAJUS moeite heeft een plek te vinden, biedt de vrijstaande FERO-kachel een veilig alternatief. Met zijn onopvallende design past hij harmonieus in vele saunaseries en maakt hij intense opgietsessies mogelijk - vanwege zijn compacte formaat.

De FERO is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

MEER LEZEN

Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS
Sauna- en SANARIUM®-kachel MAJUS

Dankzij het doordachte ontwerp heeft de MAJUS, met een vulcapaciteit van 60 kg saunastenen, uitstekende opgieteigenschappen voor intense hittegolven.

Met de gepatenteerde Turboheat-functie kunt u uw sauna in een handomdraai op temperatuur brengen en genieten van SaunaPUR® in combinatie met de saunabesturing 21029.

MEER LEZEN

Saunakachel BONATHERM

Onderbankverwarmingssysteem BONATHERM
KLAFS Onderbankverwarmingssysteem BONATHERM

Het BONATHERM onderbankverwarmingssysteem zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en een bijzonder aangenaam klimaat. Weggewerkt onder de bank, is hij niet alleen bijzonder kindveilig, maar zorgt hij ook voor extra ruimte.

De discrete opgiettrechter rondt het BONATHERM-concept harmonieus af.

MEER LEZEN

Saunabesturing 21029 / 21033

KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033
KLAFS Saunabesturing 21029 / 21033

De KLAFS saunabesturing 21029 en 21033 (SANARIUM®) in het elegante, vlakke One Box Design met hoogwaardig bedrukt glas heeft een briljant, volledig grafisch 7,0 inch kleurendisplay en overtuigt door intuïtieve bediening en heldere presentatie.

Op verzoek zijn de besturingen ook verkrijgbaar als T-modellen met een aparte voedingseenheid.

Meer lezen

Saunabesturing 21029 T / 21033 T

KLAFS Saunabesturing 21029 T / 21033 T
KLAFS Saunabesturing 21029 T / 21033 T

De KLAFS saunabesturingen 21029 T en 21033 T overtuigen door hun minimalistische, elegante design, een hoogwaardige inleg in aluminiumlook (verkrijgbaar in 6 geanodiseerde kleuren) en een aparte voedingseenheid.

De vlakke, zwevende en zeer compacte stijl wordt gecompleerd door een intuïtieve bediening en een duidelijke gebruikersinterface.

Meer lezen

KLAFS TOUCHCONTROL Professional

KLAFS TOUCHCONTROL Professional
KLAFS TOUCHCONTROL Professional

Met de KLAFS TOUCHCONTROL Professional kunnen alle instellingen in de wellness eenvoudig en overzichtelijk worden bediend en gepland.

Het aantrekkelijke design van deze bedieningseenheid, bestaande uit een stevige aluminium behuizing en een krasbestendig "Touch Screen" met hoge resolutie, is net zo overtuigend als de functionele technologie.

Meer Lezen

Gallerie

Kenmerken

Kenmerken

  • Tussenmaten in stappen van 10:10 cm zijn standaard verkrijgbaar.
  • Binnenbekleding op aanvraag ook met horizontaal geplaatste panelen in hemlock, noten- of alpendenfineer.
  • In plaats van saunakussens en -matten, optioneel ook met hoofdsteunen en rugleuningen
  • De "zwevende" ligbanken zijn ook verkrijgbaar in massief hemlock- of notenhout
  • Individualiteit: Onze experts hebben oplossingen op maat voor moeilijke ruimtelijke omstandigheden en hoekige ruimtes.
  • Toebehoren en accessoires: Nieuwe woonlijk elementen zoals de MOLLIS saunakussens en de elegante ROMEO saunaplafondlamp zorgen voor bijzonder comfort.
  • 5 jaar garantie op uw particuliere sauna en 2 jaar op de saunakachel en saunabesturing.